8. kolo
10.05.2009 12:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Těrek Groznyj - Amkar Perm 2:2

Těrek Groznyj a Amkar Perm v dnešním vzájemném duelu osmého kola ruské Premier-Ligy poprvé v sezoně vsítili více než jednu branku, oba týmy berou bod za remízu 2:2. Na straně Těreku zářil bývalý rumunský reprezentant Pancu, který rozvlnil síť Permu dvakrát, stejný počet gólů vsítil na druhé straně bulharský útočník Kušev.

Trenér Vjačeslav Groznyj po utkání minulého kola proti Tomsku označil sudí za kohouty a prohlásil, že někdo nechce vidět jeho svěřence v první lize. Tato slova mu hned v druhé minutě vyvrátil hlavní rozhodčí dnešního utkání Stanislav Suchina. Hned ve druhém minutě po neohrabaném faulu Čerenčikova na Georgijeva pokutový kop. Exekutor Pancu volil dloubáček a gólmana Narubina se štěstím překonal.

Amkar byl tradičně silný ze standardních situací záložníka Drinčiče, po jedné z nich dokonce zazvonila tyč. Ve 27. minutě už hosté vyrovnali, nejprve běžel Jean Carlos sám na Dikana, ten ho sice zneškodnil, ale následně se míč nešťastně pro Těrek odrazil ke zcela volnému Kuševovi. Zdálo se, že první poločas spěje k poklidnému konci, když v tom se po přesném centru Sirakova ocitl před brankou Těreku nikým nehlídaný Kušev a hlavou překonal Dikana podruhé v zápase.

Trenér domácích Vjačeslav Groznyj byl během poločasové přestávky nespokojen s hrou svých svěřenců a udělal v sestavě dvě změny, na hřiště se dostali Essame a Bendz. V druhé pětačtyřicetiminutovce Těrek marně dobýval obranou tvrz Amkaru. V poslední desetiminutovce se přesto domácí dočkali, po zpětné přihrávce Georgijeva překonal Narubina opět Pancu

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele