26. kolo
24.10.2009 12:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Těrek Groznyj 2:0

Trenér Jurij Gazzajev se na lavičce Křídel Sovětů Samara dočkal prvního vítězství, jeho svěřenci porazili Těrek Groznyj 2:0, mezi střelce se zapsali Ignatjev a Adamov.

Utkání Samary a Těreku bylo pod obrovským zájmem, protože letos 13. června po v Grozném (3:2 pro domácí) vypluly na povrch informace, že šlo o smluvené utkání. Oba celky také vyměnily trenéry, na lavičce Samary vystřídal Sluckého Gazzajev a Grozného nahradil Dinijev.

Protože ani jeden z týmů už letos o nic nehraje, byl stadion Metallurg zaplněn sotva z poloviny. První poločas mnoho fotbalového nenabídl. Více ze hry měla Samara, Těrek se pokoušel hrát na brejky, ani jedna taktika však k výraznému prosazení v útoku nepomohla. Úroveň utkání také srážely sporné verdikty sudího Alexeje Kovaleva.

Ve 33. minutě se Samara dostala do vedení, akci vedenou Janem Kollerem proměnil v gól mladík Ignatjev. Po změně stran se déšť i tlak Křídel Sovětů zintenzivnil a v závěru utkání přidali domácí druhou branku, střídající útočník Roman Adamov. Střelu Kalačeva gólman Těreku Dikan vyrazil před osamoceného Adamova a ten nemohl nedat.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele