19. kolo
22.08.2009 16:15 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

CSKA Moskva - FK Chimki 2:1

Rychlé branky Necida a Krasiče zajistily CSKA Moskva vítězství 2:1 nad FK Chimki. Favorit však proti poslednímu týmu tabulky předvedl špatný výkon a gólový účet hostů nemusel zůstat jen u snížení Antipenka.

Trenér CSKA Zico překvapivě nechal na lavičce kanonýra Vágnera Lovea, o kterém se spekuluje v souvislosti s návratem do Brazílie, kde by měl větší šanci dostat se do reprezentace. Místo něj se v útoku objevil český legionář Tomáš Necid. Do sestavy se vrátil i uzdravený Daniel Carvalho.

CSKA začalo aktivně a v patnácté minutě González přihrávkou pod sebe našel Necida a ten otevřel skóre utkání. Na druhou gólovou akci domácí nečekali dlouho, Carvalho vysunul na hranici ofsajdu Krasiče a Srb překonal Komarova. Pro Krasiče to byl čtvrtý gól do sítě Chimek v této sezoně.

Po změně stran to vypadalo, že si CSKA vedení s přehledem pohlídá, ale přišla 68. minuta a s ní centr Blatnjaka a gólové zakončení útočníka Antipenka rybičkou.

Tato branka psychicky hodně nalomila armádní mužstvo, které se dostalo pod tlak a z ochozů stadionu Lužniki byl slyšet nespokojený pískot. Nakonec však armáda vedení udržela a drží se na třetím místě ruské ligy.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Necid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele