16. kolo
02.08.2009 10:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - Křídla Sovětů Samara 2:0

Křídla Sovětů pokračují ve stále prohlubující se krizi. Po ostudné prohře proti St. Patricks v předkole Evropské ligy nedokázala Samara vstřelit ani gól na hřišti Amkaru Perm a odváží si prohru 0:2. Samara nastoupila stále bez zraněného Jana Kollera, kterého na hrotu útoku nahradila posila z Rubinu Kazaň Roman Adamov. Naopak čerstvé posily domácích Edin Juzunovič a Dimitar Telkijski zůstali pouze na střídačce.

Domácí se v začátku sezony ohromě trápili, ale v posledních zápasech se pomalu začínají zvedat. To potvrdili i proti Samaře, když šli ve 20. minutě jako první do vedení. Po faulu brankáře Lobose na pronikajícího Žiljajeva se kopal pokutový kop, který s přehledem proměnil zkušený Martin Kušev. Ve 39. minutě se ze srovávacího gólu radoval hostující Adamov, jenže gól nebyl uznán kvůli evidentnímu ofsajdu.

Ve druhém poločase byla Křídla Sovětu aktivnější a domácí urputně bránili těsné vedení. To se hráčům Amkaru bezezbytku vydařilo a v 89. minutě navíc z protiútoku přidali druhý gól. Jean Carlos pronikl do otevřené obrany, kličkou obelstil brankáře Lobose a zakončil do prázdné branky.

Samara tak pokračuje v černé serii bez výher a domácí Amkar Perm se šťastnou výhrou dále odlepuje od spodku tabulky.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele