8. kolo
02.05.2008 13:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Krylja Sovětov Samara - Amkar Perm 2:0

V osmém kole nejvyšší ruské soutěže si poradila Krylja Sovětov Samara na svém hřišti s Amkarem Perm v poměru 2:0. Tři body domácím svými góly zajistili Oleg Ivanov a Anton Bober.

Domácí tým začal Amkar od prvních minut přehrávat, ale většina útoků hostujícího brankáře Vladimira Gabulova neohrozila, obrana Amkaru byla pozorná a šance Samary likvidovala. V šestnácté minutě však defenziva hostí výjimečně zaváhala a domácí toho hned využili, když se Oleg Ivanov zavěsil do vzduchu a hlavou poslal míč za záda gólmana Gabulova.

V průběhu první půle nebyl fotbal příliš záživný. O ojedinělý záblesk se postaral Sikimič po centru Starkova. Hostující hráč však svůj pokus nasměroval nad bránu.

Na začátku druhého dějství se o vyrovnání pokoušeli postupně Dujmovič, Drinčič a Pejev, ani jeden z nich však balon mezi tři tyče nepropasíroval. Čtvrt hodiny před koncem opět z ničeho nic udeřilo domácí mužstvo. Anton Bober předvedl skvělou individuální akci, po které nedal Gabulovi žádnou šanci - 2:0.

Čtyři minuty před koncem přivítali domácí fanoušci na hrací ploše českého záložníka Jiřího Jarošíka, jenž vystřídal Alexandra Belozerova. Žádná branka už ovšem nepadla, a tak si Samara odnesla z dnešního utkání plný bodový zisk.

Po tomto zápase se Samara dostala na o skóre před svého dnešního soupeře.

Autor: Petr Páral / soccer.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele