základní část, 24. kolo
03.03.2013 18:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (16)

Přidat komentář
paomara

před týdnem bych řekl, že favoritem je AEK, ale po tomto víkendu si to teda nemyslím... asi to nebude moc koukatelnej zápas, ale spíš boj na krev... nejvíc mi to sedí na remízu, srdcem cítím výhru PAO

PS: co říkáte na rozšíření ligy na 18 týmů?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych tipl remizu.A co se tyce rozsireni ligy na 18 tymu,no zatim nevim,treba to bude fajn,to ukaze az nova sezona i kdyz stavajici system se mi libi.Vetsina novot za nic nestoji,ale snad nebude tak zle

Reagovat
paomara

mě to rozšíření přijde jako dobrej nápad... mám pocit, že cca před deseti lety měla řecká liga taky 18 týmů... doufám, že pak odpadne play-off, to se mi vůbec nelíbí!

Reagovat
smazaný uživatel

Musim priznat,ze to play-off mi taky nsedi.Treba to tak bude,v tom pripade rozsireni podpuruju

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem spis zvedavej na ty novacky,jake budou mit zazemi na prvni ligu a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

panove, tahle liga prestala bejt kompetitivni. a to je pruser. me titul netesi. 15 titulu z 20 sezon, kde to sme? letos prakticky jistej uz od rijna. vzdyt to neni soutez. a pak vzdycky vypadnem z evropy s nakou srackou. a fanousci, hlavne ze se navzajem pozabijej, a netrapi je to. jako fanousek olympiakosu si preju vyrovnanejsi soutez a silny tymy. ten rasismus a to co tam predvadime, fakt nejsem spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanousek PAOKu s tebou naprosto souhlasim,jenze jak to zmenit aby se soutez vysledkove vyrovnala?

Reagovat
smazaný uživatel

kulturni rocni pobyt v anglicke lize...ba ne, vazne, ja myslim, ze na zmenu nejsme pripraveny. napriklad kdyz skonci derby nakym pruserem - at uz je to naka divna penalta, rasismus mezi fanouskama, ohnostroje,nasili, cokoliv.. - tak prave to je okamzik pro prezidenta klubu udelat vstricny prvni krok a pokarat vlastni rady. kdyby se omluvili cissemu, potrestali ty fanousky, predal je policii, zakazali by jim tam proste chodit, tak by dali prvni signal, ze cista soutez je pro ne vic nez vitezstvi. ale to se nestane. tak se vracim oklikou k tomu prvnimu, co jsem rek. na zmenu nejsme prozatim pripraveni. mimochodem v recku je velmi prisny zakon proti fanouskum, ale vazne jeho vynucovani.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajimave,asi nejvetsi problem v nasem fotbalu bude stejne jako v politice korupce,na tomhle kazda pozitivni zmena,ktera by se mohla zavest ztroskota.

Reagovat
paomara

Souhlasím, že korupce a nevraživost jsou největší problémy... na druhou stranu jsou aspon derby vyhecovaný a mají říz... ted jde ale zase o to, za jakou cenu? Olympiakos v současné době nemá konkurenci ze spousty důvodů (to tu nebudeme rozebírat), ale rozhodně kvalitě ligy nepomáhá, když je po polovině sezony jasný, kdo ligu vyhraje... Navíc ale letošní sezona je v mnoha směrech netypická... PAO i AEK jsou herně i finančně v prdeli, takže to není úplně standartní sezona, Asteras hraje životní sezonu a podobně. Já se na rozšíření ligy docela těším, ale kvalitě to určitě nepomůže!

Reagovat
smazaný uživatel

ona se bude rozsirovat? to ani nevim... jinak souhlasim. PAO i AEK nemaji navic cas byt dlouho v prdeli, protoze by ztraceli na atraktivite. u PAO je podle myho snazsi se z toho vyhrabat. AEK to bude mit ze sve klubove podstaty tezsi, kdyz etos klubu je vytvoren z konstantinopolskyho patriarchatu. zeme je v ekonomicky depresi a urcite to ma nejaky dopady i na superligu.

Reagovat
paomara

Myslím, že ligu rozšiřují právě proto, aby posílili ekonomiku Superligy... možná tím chtějí nalákat další sponzory, zvýšit návštěvnost (která šla letos rapidně dolů) a podobně... jenže nováčci typu Kallonis nebo Iraklis Psachna těžko něco zachrání a naplní stadiony navíc nedej bože, kdyby spadl Aris...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vladnes anglictine, tak toto video opravdu pobavi http://www.bbc.co.uk/news/business-20755291

Reagovat
smazaný uživatel

tak pánové, akorát jsem se vrátil ze zápasu. Samozřejmě moc nezklamu, když řeknu,že šlo velmi brzy o dost i co se hlediště týče zkomírající zápas. Přesto jestli máte zájem, předám nějakou fotku. Začátek byl velmi dobrý A náhodou doslova jsme seděli ve VIP, takže pohled je dobrý

Reagovat
paomara

na fotky se rád podívám... pokud můžeš, pošli prosím na paomara@seznam.cz (já ti zase můžu poslat trochu toho mýho materiálu z loňskýho PAO-Olympiakos)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele