play off, 6. kolo
25.05.2011 19:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
paomara

klíčovej duel o LM! PAO to zvládne... škoda jen, že na stadionu kromě hráčů a novinářů nebude nikdo...

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza

Reagovat
jewix

2-1 pro AEK, ale je otázka na co to bude stačit, protože tuším výhru PAOKu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu ligu mystrů nakonec máte... Jenom mě zajimá, kdo bude příští sezonu dávat za PAO góly? ''Frantík'' vám odejde, tak to abyste začali hledat náhradu a neudělali ostudu jak tento rok (FCB-PAO 5:1, PAO-FCK 0:2, PAO-KAZ 0:0, KAZ-PAO 0:0, PAO-FCB 0:3, FCK-PAO 3:1

Reagovat
paomara

Yes, máme!!! Cisse se rozloučil docela stylově Každopádně taky nevím, kdo ty góly bude dávat... Ale jsem přesvědčenej, že přes léto zase koupí někoho zajímavýho a pomalu vyhasinajícího z většího klubu...

Tak za prvé v LM ještě nejsme, pokud vím, tak jen v předkol. A za druhý to letos bylo fakt špatný naprosto uznávám. Hlavně zápasy s Kodaní a Kazaní měly vypadat úplně jinak!

Ale i tak je PAO po dlouhá léta "nejreprezentativnějším" klubem z Řecka v Evropě

Reagovat
jewix

Ale aspoň na Barce v prvním špílu jste chvilku vedli 1-0

Reagovat
paomara

to jo, asi tak 5 minut pak přišel válec!

Reagovat
jewix

Pokud si dobře panatuju tak vy jste byli na kolotoči už od první minuty a pak jeden dlouuuhej nákop a Govou dal branku, pak jste zase nasedli na kolotoč a vystoupili z něho až na Eleftherios Venizelos :)

Reagovat
smazaný uživatel

pokud fanoušci Olympiakosu nedělají neplechu tak rozhodně tento kádr reprezentuje. Nezlobte se na mě Pao, ale s takovým kádrem, s takovými financemi a zázemím je to bída co bylo předváděno letos v LM. A nemyslím si, že by to příště byla kdovíjak radikální změna v tomto stereotypu. Nezlobte se na mě, ale vážně mě nebaví sledovat tak zdlouhavý pomalý fotbal jaký předvádí PAO. Raději už snad i Paok... Ale vybojovali jste si to vy o tom žádná. Snad přijde změna a porazíte jednou i Kazan.

Reagovat
jewix

Tak z dobře vypadajícího play off se nakonec vyklubalo jenom 3. místo.Sezona končí, teda ještě superpohár a nezbývá než poblahopřát vítězům, zamáčknout slzu nad Larisou a doufat, že se tady sejdeme zase v sezoně 11/12.

Já letos nepojedu čerpat sílu před sezonou do Řecka (jako poslední roky), ale i tak budu sledovat a fandit.A všichni z plných plic: FORZA AEKARA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak...nakonec po velkých očekáváních se loučíme "pouze" s pohárem. Pravda i to byl pro AEK nesmírný úspěch, ale na druhou stranu toto vítězství dodalo na větších předpokladech a očekáváních. Hráči ani fanoušci se pořád nechtějí smiřovat s rolí toho 3. dnes už snad i 4. Doufám, že přes léto nastanou pořádné změny at to alespon zkusíme zase jiným způsobem. A doufejme v zahájení stavby Nea Philadelfia... tedy nekdy v srpnu znovu tady :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, kdo z vás jezdí na řecký derby??? Nechcete jed tento rok, Žeby nás jelo víc? Kamoš má rodinu v Athénách, koupila by lístky... Jako já jedu na stopro

Reagovat
smazaný uživatel

já se také chystám, ale asi spíš soukromě s řeckým kolegou :)

Reagovat
paomara

počkej, počkej... vážně pojedeš? Já bych se přidal! Plánuju to delší dobu a toto mi přijde jako super příležitost... kontakt na tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

roman_zarybnicky@msn.com

Reagovat
jewix

Já bych jel taky, ale v úterý jsem porodil syna, takže teď nemůžu říct nic na pevno...sám mám mlhavou představu, jak to bude vypadat, ikdyž podzim daleko, ale nebudu tady psát, že jedu natuti a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace

Reagovat
jewix

Příprava AEK:

21.7. ΑΕΚ-NK Odranci (Odranci Stadium) Slovinsko

24.7. ΑΕΚ-FK Baku (Azerbajžán)

27.7. AEK-Karabukspor (Turecko)

3.8. AEK - Eth. Asteras

6.8 AEK - Getafe CF (Španělsko) - Atheny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele