16. kolo
29.11.2012 20:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
hradec

PREVIEW:

Ve skvěle hrající formě přivítá Hertha Berlín ve vložené dohrávce 16.kola 2.Bundesligy 1.FC Kolín, který je na tom s formou obdobně, ale postavení v tabulce už tomu tak nenapovídá.

Tým hostící své soupeře na Olympijském stadionu už od 2.kola(!!) neprohrál (naposledy a také poprvé na hřišti FSV). Navíc teď drží sérii 3 výher v řadě s impozantním skóre 11:1. Při takové pohodě a herním blahu se dá očekávat brzké sesazení Braunschweigu z trůnu tabulky. Překvapivě klub z hlavního města Německa střelecky táhne střední záložník Brazilec Ronny s 6 zásahy na kontě. Zdatně mu sekunduje Ramos (2 gólů). Co se týká domácích zápasů tak Berlín je stále neporažen. Stará dáma z druhého místa vzhlíží na obroční obhajobu druholigového primátu s momentální 5bodovou ztrátou, ovšem s dnešním zápasem k dobru.

Třináctizápasovou neporazitelnost Herthy bude chtít ukončit další lon'ský prvoligový bundesligový mančaft Kolín, který přes léto prošel značnou rekonstrukcí. Odešel hvězdný Podolski, do roku 2015 kapitán Pedro Geromel, do zimy miláček fans Novakovič, Riether, Peszko, Petit a Rensing. Výrazně omlazený kádr měl ze začátku potíže, pohyboval se dokonce na sestupových příčkách, teď' je ale krize zažehnána a parta kolem Anthony Ujaha či Adila Chihiho drží v rukávu eso v podobě 3 zápasů bez porážky a v 9 zápasech jenom 1 porážku + 5 výher. Sestup je v tuto chvíli na hony vzdálen, což je s mladým týmem vedeným Holgerem Stanislawskim určitě úspěch. Postup mezi elitu je také vzdálen, ale sezona bude ještě dlouhá ve hře je hodně bodů, které by aktuální 11. místo tradičního německého klubu vylepšily.

OČEKÁVANÉ SESTAVY: Hertha Berlín: BRN: T. Kraft

PO: M. Ndjeng

SO: R. Hubník

F. Bastians

LO: F. Holland

SZ: F. Lustenberger

P. Niemeyer

PZ: M. Knoll

LZ: B. Sahar

ÚT: Ronny

A. Ramos

1: FC Kolín: BRN: T. Horns

PO: M. Brecko

SO: D. Maroh

K. McKenna

LO: J. Hector

SZ: M. Lehmann

A. Matuschyk

PZ: A. Chihi

LZ: Ch. Clemens

ÚT: M. Jajalo

A. Ujah

TIP: 1

Reagovat
smazaný uživatel

Ve skvěle hrající formě přivítá

Zdatně mu sekunduje Ramos (2 gólů)

Reagovat
hradec

formě Hertha Berlín přivíta

(2 góly)

Reagovat
smazaný uživatel

Koln je mimo sve hriste dobry, ale Hertha by si mela poradit.. 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele