Další články

Schalke má nového kapitána, jedním ze dvou zástupců byl jmenován Kalas

Tomáš Kalas za sebou má první sezonu v dresu Schalke, v té druhé pak bude mít více povinností. Druholigový německý klub má nového kapitána a pásku na rukáv bude navlékat útočník Kenan Karaman, český obránce byl vybrán jako jeden ze dvou zástupců.

Soutěž zaslíbená českým hráčům? Do 2. Bundesligy by mohl zamířit Karafiát, je na testech

Michala Ševčíka už Norimberk získal na hostování. Nyní v Bavorsku zkouší dalšího českého fotbalistu. S týmem, který vede legendární Miroslav Klose, trénuje stoper Ondřej Karafiát. Pokud by si devětadvacetiletý obránce řekl o přestup, vyzkoušel by si první zahraniční angažmá v kariéře.

Karabec chce s HSV postoupit. Vedení klubu o mě hodně stálo, řekl

Adam Karabec (21) si připadá jako v pohádce. A taky v rychlíku. Ve středu odjel do Hamburku, ve čtvrtek tam absolvoval lékařskou prohlídku a podepsal smlouvu. V pátek pak už poprvé makal na tréninku s novými spoluhráči. Do Německa zamířil na hostování s opcí z mistrovské Sparty. Následně se podělil o své první dojmy v novém působišti. "Jsem šťastný, že dostávám tuhle šanci hrát za HSV," svěřil se talentovaný Čech.

Čekal bych ho v Nizozemsku, říká Polom o Karabcovi. Jarolím: Přesun mu prospěje

Adam Karabec patří mezi největší talenty českého fotbalu, jeho vývoj v mateřské Spartě se ale v posledních sezonách zasekl. Odchovanec letenského klubu se proto rozhodl změnit působiště a přijal nabídku Hamburku. V německé 2. Bundeslize na sebe poprvé v profesionální kariéře navlékne jiný než rudý dres a odborníci se shodují, že mu změna může jedině pomoci.

Karabec odchází ze Sparty. Mládežnický reprezentant zamířil na hostování s opcí do Hamburku

Adam Karabec (21) opouští Spartu a zkusí štěstí v německé 2. Bundeslize. Talentovaný ofenzivní univerzál, který však dosud nenaplnil potenciál a v klubu, kde vyrostl, plnil převážně pozici náhradníka, odchází na roční hostování do Hamburku. Součástí dohody je i opce na následný přestup.

Co čeká Karabce a Ševčíka v Německu? Nahrazují opory, jdou ale do náročné soutěže, varuje Morávek

Dva podobné herní profily, dva mladíci pod smlouvou ve Spartě a oba by měli hrát v příští sezoně druhou nejvyšší německou soutěž. Co Michala Ševčíka (21) a Adama Karabce (21) v Norimberku a Hamburku čeká? Tamní prostředí popsal expert Livesport Zpráv a bývalý bundesligový záložník Jan Morávek (34).

Karabec prodloužil smlouvu a míří do HSV, čeká ho zdravotní prohlídka

Den D je tady. Tedy alespoň z pohledu sparťana Adama Karabce (21). Český mládežnický reprezentant míří ve společnosti Pavla Kuky z agentury ISM do Německa, aby se v Hamburku podrobil zdravotní prohlídce.

Osmnáctiletý útočník Uzun si zahraje Bundesligu, z Norimberku ho získal Frankfurt

Eintracht Frankfurt získal talentovaného tureckého útočníka Cana Uzuna. Německý klub na webu oznámil, že s osmnáctiletým hráčem podepsal pětiletou smlouvu. Podle médií za něj druholigovému Norimberku zaplatil 11 milionů eur.

Karabec ze Sparty do Německa? O hostování jedná Hamburk

Mládežnický reprezentant Adam Karabec (20) by mohl nadcházející sezonu strávit na hostování v Německu. O ročním hostování jedná se Spartou druholigový Hamburk a podle zdroje Livesport Zpráv by mohlo být jasno již v nadcházejících dnech.

Ševčík po roce odchází ze Sparty. Český reprezentant do 21 let zkusí prorazit na hostování v Norimberku

Sparťanský záložník Michal Ševčík (21) do druhé sezony ve Spartě nevkročí. Z Letné míří na roční hostování do Norimberku. Německý klub má navíc opci na případný trvalý přestup.

1. FC Köln našel nového trenéra, mezi elitu ho má vrátit Struber

1. FC Köln má pro nadcházející měsíce jasný cíl v podobě rychlého návratu do 1. Bundesligy a důležitou roli by měl sehrát Gerhard Struber, 47letý Rakušan byl jmenován novým trenérem německého klubu.

Klose koučem v Norimberku. Podám klukům nejen jednu, ale obě ruce, pronesl po jmenování

Bývalý útočník Miroslav Klose se stal trenérem druholigového Norimberka. Historicky nejlepší střelec světových šampionátů uzavřel s klubem dvouletou smlouvu. Norimberk o tom informoval na svém webu.

Postoupil se St. Pauli do Bundesligy, teď ho lákají na Ostrovy. Hürzelera si vyhlédl Brighton

Brighton před zhruba třemi týdny oznámil, že na jeho lavičce skončí Roberto De Zerbi. Svou náhradu přitom anglický celek evidentně pečlivě zvažuje, stále ji totiž hledá. Podle informací televizní stanice Sky Sport Deutschland si nyní vyhlédl v Německu progresivního a mladého kouče Fabiana Hürzelera, jenž v uplynulé sezóně ve 31 letech vytáhl St. Pauli do Bundesligy.

Dárdai potřetí končí jako trenér Herthy, z klubu se ale nechystá

Hertha dnes odpoledne nastoupí na půdě Osnabrücku a na její lavičce se naposledy objeví Pál Dárdai. Maďarský trenér nedostane novou smlouvu, jeho konec v Berlíně to ale neznamená, ujme se nějaké funkce ve vedení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele