osmifinále
08.02.2023 21:10 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (14)

Přidat komentář
Mandanda_30

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ALLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ L'OM 100000000000000000000000000000000000000/10

Reagovat
Mandanda_30

MESSI KDE SI???????????? NEYMAR????????????????????????????????????????

Reagovat
dextroza_m

Aj slzička ukápla? Ale chápu radost, porazit PSG je vždy příjemné.

Reagovat
Mandanda_30

Reagovat
Israha

Ber, že se jedná o derby s největším rivalem a že na Velodrome se PSG porazilo naposledy před více než 11 lety.

Reagovat
dextroza_m

Jako výsledek je to super, jen mě mrzí to hodit na Lea. On je asi momentálně bez motivace. Jinak já přeju snad všem proti PSG, Messiho mám samozřejmě mám rád, ale když sestoupí, nic se nestane, ten kyselý ksicht toho jejich Khelafiho či jak, ten bych si dal na lednici (tam chodím tak nejčastěji doma).

Reagovat
Israha

Tak hodit na Lea...od nejlepšího hráče poslední dekády a půl očekáváš, že bude tahoun, to se dá pochopit. Ale sám v tom určitě nebyl, včera to prohrálo celé PSG kvůli menší vůli a týmovosti.

Reagovat
Mandanda_30

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Israha

Tak za tenhle postup jsem na hráče i na Tudora hrdý. To prostě urvali silou vůle, tedy tím, co v Marseille dlouhodobě chybělo a dojíždělo se na to. Ty drobnosti jako Ünder, ženoucí se za ztraceným míčem, aby pak vyhrál penaltu; Rongier suplující třetího stopera při závěrečném tlaku; Gigot zachraňující rukou před vyrovnáním nehledě na červenou; Mbemba ve vápně soupeře získávající balon, který vede k vítěznému gólu...teď je sice jasné, že v sobotu se rupne na Clermontu, protože po tomhle zápase budou všichni grogy, ale ten zaplněný Velodrome si to zasloužil. Pojďme, chlapi, pro tu trofej, už jsme vyřadili dva z nejtěžších soupeřů, to půjde .

Reagovat
Mandanda_30

ALLEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ L'OM

Reagovat
Israha

Reagovat
El Fáňos

nejkrasnejsi zapas za poslednich nekolik let. Jak uz ve druhe minute se publikum zvedlo ze zidli. Tymovy vykon, vsichni zahrali vyborne. Do tedka jsem nadseny

Reagovat
Israha

Malinovskij bude dobrý, herním profilem slušně supluje Payeta (i když tak geniální momenty asi mívat nebude), to vypadá na hodně vydařený přestup

Reagovat
Mandanda_30

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele