27. kolo
21.05.2008 17:00 CET
1 : 1
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Zenit Čáslav - Vysočina Jihlava 1:1

Čáslav vyměnila před tímto utkáním svého trenéra a bylo to znát. I přes zlepšený výkon ale bere z tohoto utkání jen remízu.

Zenit byl od začátku mírně lepším týmem a brzy toho dokázal využít. Ve 13. minutě sice ještě Kocourkova střela proletěla jen těsně kolem jihlavské brány, o pár sekund později se už ale míč třepotal v síti. Vošahlík unikl po pravé straně, centrem našel Sedláčka, který hlavou prostřelil gólmana Šimona.

Už za minutu se skóre měnilo podruhé, tentokrát ale na druhé straně. Havránka obstřelil hostující Dupal. Domácí hráči signalizovali ofsajd, ale vyslyšeni nebyli. Čáslavští měli i nadále územní převahu, jenže jejich centry do pokutového území v poklidu sbíral gólman Šimon, a proto se Zenit do vážného zakončení nedostal.

Úvodní dvacetiminutovka druhé půle byla ve znamení hry ve středu hřiště. Předváděné výkony obou celků byly velmi podobné zápasu Bohemians s Hradcem Králové. Čáslavské tribuny opět ožily až v 71. minutě. Kotrba trefil jen obránce, míč se odrazil k Jirouškovi, který nastřelil břevno. Zenit v závěru přidal na obrátkách a výsledkem byla hlavička Kocourka a střela Strnada. Jenže ani jeden pokus v bráně neskončil.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jihlava zabojuje a získá alespoň bodík za remízu 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele