28. kolo
24.05.2008 10:15 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Sparta Krč

SFC Opava

Rozhodčí: Drábek - Filípek, Jiřík
Diváci: 217

Reportáž

Sparta Krč - SFC Opava 0:1

Trápící se Opava po ostudné domácí prohře s HFK Olomouc opět slaví zisk tří bodů. Ty si tentokrát odvezla ze Strahova, kde porazila Spartu Krč.

Od začátku bylo jasné, kdo v dnešním utkání favoritem. Slezané už v úvodních minutách dostali Krč pod tlak a ta se z něj téměř po celý zápas nedokázala na delší dobu vymanit. Výsledek mohl být mnohem vyšší, jenže Opava opět několikrát ztroskotala v zakončení.

Zápas mohl mít zcela jiný průběh, domácí fotbalisté se mohli ujmout vedení už v 11. minutě. Vojtíšek postupoval na bránu Nováka, na poslední chvíli jej ale dostihl jeden z bránících hráčů a z celé příležitosti nic nebylo. Až do závěrečných minut se jinak Krč do lepší šance nedostala, naopak ve 26. minutě moc nechybělo opavskému Halaškovi, který byl na konci rychlého brejku, ale jeho střela postrádala přesnost. Ten zanedlouho ztroskotal opět v zakončení, a to když mu hned dvě velké příležitosti vychytal gólman Diviš.

Skóre se vůči předváděné hře otevřelo poněkud pozdě, konkrétně v 56. minutě, kdy se po standardní situaci odrazil míč až k Luboši Horkovi, který jej poslal do brány. Vedení mohl pojistit Zapletal, jenž se pokusil obstřelit Diviše, ale míč poslal nakonec nad. Opavského záložníka mohla nevyužitá příležitost mrzet mnohem více, kdyby svou šanci proměnil Pikl, kterého skvěle vychytal Novák.

Krč s končícím zápasem ožila, vyrovnala hru, ale nic platné jí to nebylo. A když svou šanci neproměnil ani Dejmek, bylo v podstatě jasné, kdo nakonec zvítězí.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta Krč na II.ligu opravdu nemá. Ani výkonostně, ani pozicí klubu. Opět tristní návštěva to jen dokazuje. V současnosti bude Krči v ČFL lépe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele