29. kolo
31.05.2008 17:00 CET
3 : 2
(2:2)
Stadión:
 

Fotbal Fulnek

1. FC Slovácko

Rozhodčí: Hájek - Čecháček, Santarius
Diváci: 1.121

Reportáž

Fotbal Fulnek - 1. FC Slovácko 3:2

Fulnek doma dokázal porazit druhé 1.FC Slovácko 3:2 a hostujícímu celku se tak značně zkomplikoval boj o postup do Gambrinus ligy. Slovácko se tedy posunulo na čtvrté místo a na druhou Opavu ztrácí dva body.

Domácí Fulnek soupeře od samého začátku tlačí a brankář Slovácka Bolek má plné ruce práce. Se střelou Koštuříka i hlavičkou Vyskočila si však poradil. Vysoká aktivita se domácím vyplatila. V 16. minutě poslal Lukaštík míč do běhu Koštuříkovi, který nádherným padáčkem přehodil brankáře Bolka. Hostujícímu celku se inkasovanou brankou vzdálila vidina postupu do Gambrinus ligy, a tak se konečně vzpamatovali. Nicméně byl to Fulnek, kdo opět skóroval. Lukaštík vyslal na branku Slovácka dělovku, kterou se nepodařilo brankáři Bolkovi udržet. Jeho zaváhání využil Koštuřík a pohotově zavěsil do prázdné brány.

Koštuřík byl střelecky při chuti a již po minutě si mohl na své konto připsat hattrick, ovšem v těžké pozici poslal míč pouze nad bránu hostí. Slovácko se definitivně vzpamatovalo ve 27. minutě, kdy se k odraženému míči na hranici pokutového území dostal Perůtka a přesnou střelou k tyči vstřelil kontaktní gól. O chvíli později si připsal gólman Slovácka velmi dobrý zákrok proti střele Vyskočila. Hosté se snažili o vyrovnání a pět minut před koncem prvního poločasu se jim úsilí vydařilo. Filipský důrazně vybojoval míč v pokutovém území a následně nedal brankáři Pospěchovi šanci.

Hosté zažili v kabině krušné chvilky a do druhého poločasu doslova vlétli. Již po čtyřech minutách orazítkoval Kebr břevno. Domácí však neponechali nic náhodě a o chvíli později Malohlava z otočky rozechvěl břevno i nad brankou hostí. Poté se však hra uklidnila a hrálo se především ve středu hřiště. V 65. minutě střílel velmi dobře hostující Matůš o chvíli později musel před Chmelníčkem zasahovat domácí brankář Pospěch. Slovácko mělo převahu a domácí spíše brání. Nicméně Fulnek se ujal v 75. minutě vedení. Kanonýr Dalibor Koštuřík si připsal na účet křížnou střelou hattrick.

Hosté se snažili o vyrovnání, ovšem střelecké štěstí při nich nestálo. Hra se ke již zklidnila a na obou celcích byla vidět mírná únava. Fulnek tak nakonec dokázal udržet vedení 3:2 a Slovácko díky prohře přišlo o pozici znamenající postup do české nejvyšší soutěže.

Autor: Pavel Bartl / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.FC Slovácko bude bodovat. Tip 0:0.

Reagovat
honziss

Paráda Fulnek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele