30. kolo
05.06.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Hradec Králové

Fotbal Třinec

Rozhodčí: Adámek - Cilges, Kubáň
Diváci: 876

Reportáž

FC Hradec Králové - Fotbal Třinec 1:0

Hradci už v tomto utkání o postup nešlo, přesto jej nevypustil a vybojoval další cenné vítězství, které jej v konečně tabulce posunulo na čtvrté místo, dokonce před Slovácko.

Kouč Malura dal pro toto utkání, jak sliboval, příležitost také hráčům, kteří toho letos moc nenahráli. Úvodní minuty ale byly z jejich pohledu velmi nezáživné. Ani Třinec rozhodně nepůsobil dojmem, že touží po bodech. Až v 25. minutě zvedli domácí hráči fanoušky ze sedaček. Ve vápně neuvěřitelně chyboval gólman Bruk, Hašler mu vypíchl míč, předložil ho Černému, ten však k údivu všech trefil jen břevno a neuspěl ani z následné dorážky. V 37. minutě už ale Zinke poslal hradecké do vedení, a to když se prosadil pozemní střelou po rohovém kopu.

I ve druhé půli byli domácí lepšími, ale gólovou pojistku přidat nedokázali. Blízko byl v 51. minutě Vít, ale scházela mu přesnost. Obdobně si vedl také Zinke, který mohl o deset minut později přidat druhý gól po individuální akci, jenže ani on nemířil přesně. Své kolegy napodobil také Schulmeister. V nastavení měl ještě jednu velkou šanci Pospíšil, toho však pro změnu vychytal gólman Bruk.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Votroci musí vyhrát a alespoň se rozloučit vítězstvím, když už nevyšel postup do GL. Třinec je už zachráněný, neměl by dělat větší potíž. Tip 3:1. FC HK !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci se nakonec rozloučili se fanoušky výhrou. O postup se už připravili dříve, ale mužstvo naznačilo, že ten potenciál má, pouze se musí vyvarovat výkonostním výkyvům, které je postihli na začátku jarní části II. ligy. V následujícím ročníku bude FC HK opět patřit k horkým kandidátů postupu a příprava už začíná směřovat k tomu, aby se už povedlo. Hlad po 1. lize je v HK a okolí velký. Nucená absence už trvá několik let a to je zbytečně dlouho. Zároveň s tím roste tlak na přestavbu stadónu a snad už to vypadá, že to opravdu dopadne. FC HK a jeho fans si to bezpochyby zaslouží. FC HK !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele