28. kolo
26.05.2008 17:55 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Dukla Praha

Fotbal Fulnek

Rozhodčí: Kovařík - Zlámal, Urban
Diváci: 447

Reportáž

Dukla Praha - Fotbal Fulnek 2:0

Obnovené premiéra před televizními kamerami Dukle vyšla. Zápas s Fulnekem jí přinesl první jarní výhru, díky které se posunula už na nesestupové třinácté místo.

Na hřišti to po většinu zápasu rozhodně nevypadalo na to, že oba týmy potřebují nutně vyhrát. Bezchybná defenzíva, to bylo to, čím se Dukla i Fulnek především v prvním poločase vyznačovaly. Domácím fotbalistům ale moc nechybělo ke gólu už v 29. minutě. Sedlák vyrobil obrovskou hrubku v obraně a od inkasovaného gólu zachránil Fulnek až gólman Pospěch, když chytil střelu Nečase. O sedm minut později už podobné štěstí ale neměl. Po přímém kopu se míč dostal až ke Kudělovi, který v nepřehledné situaci velmi rychle zareagoval a poslal míč do sítě.

Ve druhém poločase byli domácí fotbalisté lepším týmem a po zásluze přidali ještě druhý gól a vybojovali velmi cenné tři body. Na 2:0 zvýšil už v 56. minutě Kulvajt. Adamovu střelu sice Pospěch vyrazil do alespoň do tyče, míč se však odrazil přímo k domácímu útočníkovi a ten jej pohotovou střelou poslal do sítě.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dukla stojí nad sestupovou propastí, nutně potřebuje naplno bodovat. Přece jen by jim 2. liga slušela. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

dukla jsou jakubčovice,ty jsou kousek od fulneku.kdo to tady u nás zná,tuší jak to dopadne.fulnek vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla zabrala a udělala moc důležitý krok k záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim, říct, že to je chvílema strašlivej fotbal... Z obou stran

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele