27. kolo
21.05.2008 17:00 CET
0 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Baník Sokolov - Dukla Praha 0:0

Na západě Čech museli diváci přečkat devadesát minut fotbalové nudy, která snad ani nemohla přinést gól. Baník i přes špatný výkon drží domácí neporazitelnost, Dukla si odváží to, pro co si přijela.

Dukla od prvních minut nechávala hrát domácí favority a pozorně bránila. Prakticky jedinou pěknou fotbalovou akci tak domácí předvedli ve 25. minutě, když Čada našel uličku mezi pražskými obránci, přihrál přesně Šorfovi a ten se ocitl sám před Radou, ale střele k pravé tyčce chyběly decimetry. Po celý poločas neměli diváci prakticky čemu tleskat, většina akcí končila dříve než začala a střed hřiště hráči pořádně neopustili.

I po změně stran si museli diváci na zajímavější akci počkat. Po devatenácti minutách našel opět Čada svého spoluhráče brilantní přihrávkou, ale Hajovský branku těsně přestřelil. Bohužel snad jen sokolovskému záložníkovi nechyběla přesnost, spoluhráči mu ve snaze o vstřelení vedoucího gólu pramálo pomáhali. Dvanáct minut před koncem přišel za Nečase na hřiště Kunc a v 80. minutě poprvé pořádně prověřil Bertelmana. Ten svůj tým podržel a vyrazil na roh. Po pěti minutách mohl střídající Kunc nakonec vstřelit vítězný gól Dukly, ale přihrávkou, po které se dostal sám před domácího brankáře, byl tak zaskočen, že míč bez větší razance poslal přímo do Bertelmana. Dukle i přesto bod ze Sokolova může pomoci v boji o záchranu, hned trojice týmů má totiž o pouhé dva body více.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady držím palce Baníku Sokolov, ale zápúas skončí remízou 2:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele