základní část, 22. kolo
12.02.2023 12:30 CET
2 : 2
(2:2)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Destiny Udogie (© AFP)

Remízu 2:2 mezi Udinese a Sassuolem určil první poločas

Celkem čtyři branky byly k viděni v zápase domácích Zeber proti Sassuolu a všechny padly už v prvním poločase. Udinese pokaždé vedlo, ale hosté se vytasili s odpovědí. Dělba bodů pro oba aktéry víceméně nic neřeší.

Sotva diváci v Dacia Aréně usedli do svých sedadel, už se měnilo skóre. V 1. minutě si Udogie zpracoval pas, navedl si balón ke střele a překvapil brankáře Consigliho. Vynikající začátek si Udine rázem pokazilo, protože o pět minut později srovnal na 1:1 Matheus Henrique. Prsty ve vyrovnávacím gólu měl především Lauriente, jehož centr tečovala obrana právě k Henriquemu. Úvodní přestřelku vystřídalo vynucené střídání zraněného Domenica Berardiho, což byla pro hosty těžká rána.

I bez něj v sestavě si dokázalo Sassuolo vytvářet šance a po jedné z nich orazítkoval tyčku Frattesi. Neroverdi za to vzápětí zaplatili, když na zadní tyči ve skluzu zavíral akci Jaka Bijol. Udinese vedl 2:1, ovšem ani tento stav neměl dlouhého trvání. V nastaveném čase prvního poločasu odcentroval Bajrami a Nahuel Pérez si nešťastně vstřelil vlastní gól.

Namlsaní diváci se těšili, že uvidí přísun branek i po změně stran, jenomže nic takového se nestalo. V 56. minutě střílel z dobré pozice nad Beto a pro změnu Udogieho střelu zablokovala obrana na rohový kop. V závěru už ani jedna strana nechtěla příliš riskovat ztrátu bodů a stav 2:2 se nezměnil ani po dlouhém, šestiminutovém nastavení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele