2. kolo
29.08.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V utkání Sassuola se Sampdorií gól nepadl

Na Mapei Stadium čekali diváci na gól marně. Za devadesát minut soupeření se ani jedna strana nedokázala střelecky prosadit, takže utkání skončilo 0:0.

Konečný výsledek je poměrně velkým zklamáním, přeci jenom oba celky vyznávají ofenzivní styl a čekalo se, že nějaký gól padne. Bylo k němu několikrát blízko jako například ve 4. minutě. Djuričić potáhl balón od poloviny hřiště až k šestnáctce a střelou protáhl brankáře Audera. Na druhé straně si seběhl do vápna Candreva a pohotovou střelou minul terč. Větší přesnost scházela i další akci v domácím podání. López vyslal nepříjemný přízemní projektil a natahující se Audero si mohl oddechnout.

Ve druhém poločase se jako první hnali do šance hráči Sassuola a po obrovském zaváhání defenzívy Námořníků mohli vstřelit vedoucí gól, jenomže se situací zle naložili. Caputo se rozhodl přehodit Audera lobem, což se povedlo, ale i s brankou. A ještě jednou Neroverdi kontra Audero, dalekonosný pokus Bogy opora hostí skvělým zákrokem vyrazila.

Čas plynul a gól ne a ne padnout a to ani v poslední výraznější šanci zápasu v 81. minutě. Tentokrát do balónu práskl Rogério a balón těsně přeletěl břevno. Sassuolo mělo v součtu více šancí, ale stejně jako Sampdoria se nedokázalo střelecky prosadit. Duel tak skončil bezbrankovou plichtou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele