14. kolo
28.11.2021 12:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Caleb Ekuban a Samir (© AFP)

Udinese si rozdělilo body s Janovem

Léčba pod Andrijem Ševčenkem zatím nezačala plně fungovat. Bod ze hřiště Udinese však má svojí váhu, takže vyloženou nespokojenost u Grifonů nehledejme. Utkání bylo spíše průměrné, více šancí mělo Udinese, avšak ani jednu nebylo schopno proměnit.

Nový trenér Janova Andrij Ševčenko tak na svojí premiérovou výhru stále čeká. Bod z Dacia Arény ale není vyloženým neúspěchem.

První poločas toho směrem dopředu příliš nenabídl. Hrálo se velmi opatrně a nejzajímavějším momentem bylo brzké střídání zraněného Pereyry za Pussetta. Janov se jinak snažil o držení balónu a vyčkávat na vhodné příležitosti, ty však ne a ne přijít. Teprve ve 43. minutě měl vyloženou šanci Ekuban. Hostující hráč se dokázal prodrat do šestnáctky, ovšem před Silvestrim nedokázal razantně zakončit.

Ani ve druhém poločase to nebyla žádná hitparáda. Až v 67. minutě se pokusil o koncovku Udogie, ale v dobré pozici vůbec netrefil branku. Grifoni byli o něco lepší v držení balónu, ale více šancí zase mělo Udinese. Vyloženou šanci měl i Beto, do jehož střely se vložil špičkou kopačky Cambiaso.

Domácím to nevyšlo ani v nastavení. Dacia Aréna už se radovala ze tří bodů, ale branka Udogieho nebyla kvůli ofsajdu uznána. V samotném zápase nakonec žádný gól nepadl a tak si oba celky připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele