29. kolo
12.03.2022 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Spezie (© AFP)

Spezia zvládla důležitý souboj s Cagliari

Ryze záchranářský duel se odehrál na stadionu Alberta Pica v La Spezii a skončil výhrou domácího celku 2:0. Spezia si polepšila, zatímco Cagliari zůstává těsně nad sestupovou propastí. Branky obstaraly ve druhém poločase Erlić a Manaj.

První zajímavá příležitost se naskytla po patnácti minutách, ale překazil jí zdvižený praporek. I kdyby se o postavení mimo hru nejednalo, byl Verde brankářem Cragnem vychytán. Po půlhodině hry měla Spezia k dispozici pokutový kop. Erlić byl faulován Dalbertem a verdikt sudího byl nesmlouvavý. Každopádně Verde si neporadil ani s penaltou a Cragno se stal hrdinou okamžiku. Domácí fotbalisté v prvním poločase spalovali a Cagliari výrazně držel nad vodou Cragno. Ve 39. minutě dalším fantastickým zákrokem zlikvidoval tutovku Agudela.

Spezia neskládala zbraně a zaslouženě se ujala vedení na začátku druhého poločasu, když se po rohovém kopu prosadil hlavou Martin Erlić. Cagliari bylo prakticky neškodné a brankář Provedel nemusel nijak výrazněji zasahovat.

V 74. minutě se Spezii podařilo vstřelit pojistku a tím bylo o osudu utkání definitivně rozhodnuto. Rey Manaj si zpracoval balón na malém vápně a střelou poslal balón do sítě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele