4. kolo
18.09.2021 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Duvan Zapata (© AFP)

Salernitana bojovala, ale na Atalantu to nestačilo

Ani čtvrtý zápas nedopadl pro Salernitanu moc dobře a opět prohrála. Zůstává na posledním místě celé ligy, i když dnes rozhodně nepodala špatný výkon. Na jedinou trefu Duvána Zapaty z konce utkání ale nenašla odpověď.

Salernitana se dlouhodobě trápí a první liga jí zatím vůbec nesvědčí. Dnes to trenér Castori chtěl změnit. A jeho tým se opravdu snažil, bojoval a měl šance. Tu první už v páté minutě. Po nepřesné přihrávce Freulera se míče ujal Wadji Kechrida, jehož rána levačkou zaplula zhruba metr nad břevno Mussovy brány. S dalším zajímavým projektilem se ukázal Mamadou Coulibaly, jenže tomu zase zkazilo radost břevno.

Atalantga dnes naopak jevila známky únavy a rozhodně se neprezentovala tak, jak ji známe. Za první poločas si jedinou šanci v jejím dresu vytvořil obránce Robin Gosens a to hned na začátku utkání. Druhá půle už byla o chlup lepší.

Opět se ale jako první zapotil brankář Juan Musso, jehož reflexy byly tím jediným, co zastavilo střelu Carmineho Iannoneho. Později se do šance dostal kapitán Milan Đurić, jehož vyslal do vápna Kechrida. Bosenský útočník ale mířil mimo.

Obrovskou šanci Salernitany měl na svědomí Joel Obi, který dostal míč do vápna a z úhlu trefil tyč! Neproměnění šancí stálo na začátku pádu nováčka. O pouhých pět minut později totiž Atalanta svou šanci dokonale využila. Střídající Josip Iličić se protáhl po pravé straně a poté na malém vápně vybídl Duvána Zapatu, který si poradil parádně. V samém závěru ještě Nórbert Gyömber odhlavičkoval zakončení Koopmeinerse do břevna a ven z brány, takže skóre už zůstalo neměnné.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele