28. kolo
06.03.2022 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Álvaro Morata (© AFP)

Juventusu proti Spezii stačila jediná trefa Moraty

Spezia po vlažném výkonu nestačila na domácí Juventus a nechala mu všechny tři body. Jedinou trefou se o to postaral Álvaro Morata a k tomu ještě Juve množství šancí spálilo.

Spezii čekal velký test, protože už jen prostředí v turínské aréně vzbuzuje právem bázeň. Dnes jí čelili Maggiore, Verde nebo Manaj, zatímco Juventus se opět obával o stále častěji zraněného Paula Dybalu. Od prvních minut se hrálo podle not Juventusu. První šanci spálil Morata, byť mu ji Pellegrini krásně připravil.

Po chvíli využil Cuadrado svých rychlých nohou a připravil šanci pro Arthura, jenže brazilský středopolař po zpětné nahrávce napálil jen hradbu těl před sebou. Juventus přidával a po dvaceti minutách už se konečně dočkal. "Stará dáma" zvolila jednoduchou kombinaci, Locatelli posunul míč doleva na Álvara Moratu a španělský snajpr trefil přesně!

Cuadrado byl obecně hodně živý a jeho další náběh skončil mimo tři tyče jen díky perfektnímu zákroku brankáře Provedela. Ten si na konci poločasu hodně oddechl, když sledoval, že Vlahovićovi chybělo k zakončení jen pár kroků. Větší šanci si Spezia připravila až po padesáti minutách. Zakončení Gyasiho ale dobře postavený Polák Szczęsny zneškodnil.

Poradil si i se střelou střídajícího útočníka Manaje a deset minut před koncem zlikvidoval i nepříliš přesnou ránu Agudela. Poslední slovo měli Bianconeri, jenže to by musel Morata další precizní pas od Cuadrada zakončit lépe než jen vedle Provedelovy tyče.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele