2. kolo
28.08.2021 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Leonardo Mancuso skóruje (© AFP)

Juventus doma senzačně prohrál, Empoli slaví díky Mancusovi

Svět italského calcia je malý a jak by řekl klasik, o náhody tu není nouze. Jako třeba dnes večer v Turíně. Jasný favorit zápasu nezvládl za více než 90 minut svou úlohu a prohrál s Empoli.

Přece jenom se domácí fandové Locatelliho v základu nedočkali. První duel Juventusu bez Ronalda dal tak trochu za pravdu jeho neteři. Ta na Instagramu uvedla, že Cristiano teď konečně hraje za klub, který je ho hoden. Při pohledu na výsledek se dere na mysl, že měla pravdu.

Přitom se Juventus po celý zápas blížil k bodům víc. Tak třeba už ve 12. minutě. Federico Chiesa si na středu připravil dobrou pozici a vypálil těsně za šestnáctkou k levé tyči, jenže brankář Vicario jeho střelu pohlídal. A pak to přišlo. Po deseti dalších minutách hry Bajrami pálil do Danila, od nějž se míč odrazil k Leonardovi Mancusovi. Ten se těsně před brankářem Szczęsným nemýlil a skóroval!

Od té doby se šokovaný Juventus snažil směrem dopředu něco vymyslet. Jenže ani (hyper)aktivní Dybala nedokázal dobré úmysly proměnit v šance.

Do poločasu druhého už naskočil Španěl Morata, na kterého Allegri tou dobou očividně hodně spoléhal. Obrana Empoli ale držela, jak proti němu, tak proti akcím střídajícího Dejana Kulusevského. Tou dobou se už na hřišti nacházela i modla domácích fanoušků, Manuel Locatelli. Jenže šancí se Juve nedočkalo ani s ním a překvapivě nechalo tři body nováčkovi.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vymrdaná zkorumpovaná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi toho o fotbale moc nevíš. Nejspis nevysel tiket co?

Reagovat
smazaný uživatel

K uplné dokonalosti téhle šou chybí ještě prohra Empoli v příštím kole.

Reagovat
smazaný uživatel

A výhra Juventusu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele