11. kolo
31.10.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Caleb Ekuban (© AFP)

Janov hrál s Benátkami bez branek

Nudnou remízou 0:0 skončilo utkání mezi CFC Janovem a Benátkami. Konečná dělba bodů vlastně z pozice obou celků nic neřeší.

Souboj Janova s Benátkami sice nepatří mezi věhlasné šlágry, nicméně pořád šlo o důležitý zápas z hlediska boje o záchranu. Jak domácí, tak i hosté lavírují na hranici sestupového pásma a tři body potřebovali jako sůl.

Už v 5. minutě mohl prolomit gólové mlčení Busio, ale v dobré příležitosti napálil balón těsně vedle branky. Jinak se s gólovými příležitostmi po hříchu šetřilo. Až před koncem poločasu vystrašil hostující příznivce z volného přímého kopu Rovella, avšak balón zamířil mimo.

Grifone měli větší převahu, ale ta k ničemu zásadnímu nevedla. Na začátku druhého poločasu měly Benátky opět zajímavou možnost a ještě reklamovaly ruku Vásqueze, leč bez úspěchu. V 62. minutě se dostal ke střele Ekuban a Romero byl včas na místě.

V závěrečné desetiminutovce to byly Benátky, kdo mohl nakonec rozhodnout. Hlavičku Okerekeho vyrazil Sirigu před sebe a o čtyři minuty později kroutil nebezpečně balón na zadní tyč Kiyine. Devadesát minut i s nastavením bylo pro oba týmy na vstřelení gólu málo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele