5. kolo
22.09.2021 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Cagliari padlo s Empoli, to bez problémů udrželo čisté konto

Cagliari doma překvapivě padlo a to zcela oprávněně. Všechny tři body nechalo Empoli, které si nechalo po jednom zásahu na každý poločas.

Empoli se v prvních minutách prezentovalo jasně lepším výkonem a zatlačilo svého soka před jeho vápno. Paradoxně si ale první šanci utkání vytvořilo domácí Cagliari. Z hranice vápna se napřáhl Babis Lykogiannis, jehož pokus mířil do zadní části branky. Vicario byl ale připraven. I díky jeho zákroku mohlo jít Empoli do vedení.

Nejprve se Federico Di Francesco marně natahoval po skvělé nahrávce do vápna, aby o dvě minuty později sám skóroval. Hostující záložník Haas sice před vápnem spadl, ale přesto dokázal protlačit míč na kraj vápna do šance na Federica Di Francesca ten s pomocí lehké teče z druhé vlny propálil vše před sebou - 1:0.

První půli uzavřel zajímavou střelou Răzvan Marin, jenž však pálil těsně vedle tyče. Druhých 45 minut načalo na trávníku nové duo Godín - Strootman a Cagliari se herně trochu zvedlo. Moc to ale nepomohlo. V 69. minutě dokázal Alessio Cragno jen díky perfektnímu zákroku zastavit ránu Źurkowského, aby následně kapituloval. Po rohovém kopu se míč dostal k Leovi Štulacovi, který ho nádhernou ranou poslal z třiceti metrů do šibenice! V poslední šanci utkání se objevil Bajrami, jenže v 90. minutě trefil tyč!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele