34. kolo
24.04.2022 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Aaron Hickey (© AFP)

Boloňa hrála s Udinese 2:2

Čtyři branky a spravedlivá dělba bodů byla k vidění na Renato Dall'Ara v Boloni, kam zavítalo Udinese. Jako první udeřili Rossoblu, ale odpověď Zeber na sebe nenechala dlouho čekat. Hostům se na začátku druhého poločasu podařil obrat, ale poslední slovo měli stejně hráči Boloni.

Na úvodní branku se nemuselo čekat dlouho, protože Boloňa udeřila již v 6. minutě. Aaron Hickey dostal ve vápně přesnou přihrávku a střelou o tyčku rozvlnil síť. Zanedlouho mohl srovnat skóre Molina, ale již překonaného brankáře zastoupil jeden z obránců a balón pomalu směřující do branky odkopl.

Udine bylo tou dobou aktivnějším týmem a ve 25. minutě skutečně vyrovnalo. Success skvěle patičkou posunul balón na Iyenomu Destinyho Udogieho a ten technickou střelou levou nohou dal na 1:1. A u remízy nemuselo dlouho zůstat, kdyby Orsoliniho gólové střele nepředcházel faul. První poločas nabídl svěží fotbal s šancemi na obou stranách a ve stejném duchu se pokračovalo i po přestávce.

Hned ve 46. minutě dokonal obrat Zeber Isaac Success, který si na malém vápně zpracoval balón na prsa a rovnou z první překonal Bardiho. Na tahu byla Boloňa a v 57. minutě se rozhodla pro posílení ofenzívy příchodem Nicoly Sansoneho. Byl to právě on, kdo po pouhých 120 sekundách na hřišti srovnal na 2:2. Orsoliniho skvostná přihrávka prošla před prázdnou branku, kde byl ve správný čas na správném místě Nicola Sansone.

Do konce utkání ještě zbývala půlhodina, tedy spousta času na vstřelení rozhodujícího gólu. Asi nejblíže k němu mělo Udinese, jmenovitě Success, jehož střelu pod břevno vytěsnil Bardi. Utkání nakonec skončilo spravedlivou remízou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele