32. kolo
11.04.2022 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Marko Arnautović (© AFP)

Bologna si díky Arnautovićovi poradila se Sampdorií

Bologna si dnes večer v dohrávce 32. kola poradila s naprosto neškodnou Sampdorií a kromě dvou břeven se dvakrát prosadila i gólově. Obě trefy měl na starosti Marko Arnautović.

Bologna se od prvních minut pokoušela ovládnout tempo hry i směr, jakým se bude ubírat. Doria není zrovna v dobré kondici a na to Felsinei dnes spoléhali. Už po devíti minutách se jako tank do vápna vřítil útočník Marko Arnautović, jenže jeho ránu na zadní tyč zlikvidoval pohotový brankář Audero. Po dalších devíti minutách se do míče opřel taky jeho útočný parťák Musa Barrow, jenž mířil nad bránu.

Obrana Dorie prakticky nefungovala a Bologna se stále dostávala do dalších a dalších příležitostí, jenže scházela jí přesnost. Vidět to bylo i z průniku mladého obránce Hickeyho, jenž svou ránu zakroutil těsně vedle. Bologna potřebovala větší kvalitu v zakončení a proto přišel do hry Roberto Soriano.

Hráč, který právě do Dorie přicházel jako slibný talent v roce 2009 z Bayernu, rozjel v 61. minutě akci, která pokračovala přes Dijkse. Ten míč v pádu poslal před bránu na Arnautoviće a zkušený kanonýr rozjásal domácí fandy! Doria se dál nechytala a v rozmezí dalších pěti minut domácí trefili břevno hned dvakrát! Patnáct minut před koncem už Doria takové štěstí neměla a po Dijksově centru si Arnautović poradil jak s Colleym, tak s Auderem - 2:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele