30. kolo
20.03.2022 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Moustapha Cissé (© AFP)

Mladíček Cissé při svém debutu spasil Atalantu

Atalanta dlouho nemohla otevřít zámek zvaný Bologna a domácí sako měli několik šancí. Jenže neproměnili ani jednu a byli za to potrestáni. Osm minut před koncem jim ve svém prvním letošním utkání všechny body sebral mladíček Cissé.

Atalanta potřebovala reagovat na výhru AS Řím a Juventusu, pokud se chtěla dostat zase blíž k Lize mistrů. A měla poměrně snadného soka, protože Bologna předvádí všechno, jen ne vyrovnané výkony. O favoritovi dnešního duelu nemohlo být sporu, jenže na hřišti to tak snadno nevypadalo. Atalanta sice držela míč na svých kopačkách mnohem častěji, ale bylo to poměrně bezzubé.

Felsinei navíc rozehrávku Atalanty skvěle napadli a zejména Riccardo Orsolini proháněl beky Atalanty. Po chybné malé domů navíc brankář Juan Musso ve snaze odpálit míč těsně před Orsolinim napálil jen jeho záda a pořádně si oddychl, když se míč odkutálel jen pár čísel vedle brány. První velkou šanci si ale vytvořil právě hostující favorit.

Rohový kop od Luise Muriela chtěl tečovat Pessina, místo něj ho ale prodloužil Berat Djimsiti. Na zadní tyči se objevil mladíček Giorgio Scalvini, jenže ten v obrovské šanci pálil jen do tyče! Velkou šanci na první branku si vytvořili i domácí. Dvě minuty před koncem si na efektní patičku naběhl do vápna Riccardo Orsolini. Italský křídelník si následně položil na zem soupeře a zakončoval, jenže pálil jen do Mussa!

V první šanci druhé půle se objevil zkušený kanonýr Arnautović, jenže ani jemu dnes nebylo přáno. Unikl sice ofsajdovému postavení, jenže jeho samostatný postup skončil jen nepřesnou střelou mimo. Delší dobu se ani jednomu týmu nedařilo něco vymyslet a zejména Atalanta zůstávala za očekáváním. Jenže trenér Gasperini vytáhl z rukávu eso jménem Moustapha Cissé a ten se mu odvděčil. Mladičký střelec z Guinee si na hraně ofsajdu převzal míč a poradil si se Skorupským.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3,62-3,28. Bude palec pro bookmakera??? Nejsem o tom přesvědčen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec ta bukwice, bukwičácká uznala , že to asi více jak o 2 goly nebude a provedla následující věc 3,66-3,67 .

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon o 2 a více. UNAVA MATERIÁLU.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele