2. kolo
28.08.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Ofenzíva Atalanty se zastavila, v utkání s Boloňou branka nepadla

Na takové výsledky nejsme u Atalanty příliš zvyklí, ale i dobře promazaný stroj se čas od času může zaseknout. Klub z Bergama dnes nedokázal přelstít obranu Boloni a ta si domů veze velmi cenný bod. Stoprocentních šancí bylo poskromnu.

Atalanta už před týdnem nepodala ideální výkon, ale s velkou dávkou štěstí nakonec urvala v Turíně tři body. Tentokrát už jí ale nikdo nespasil a po devadesáti minutách zůstal stav nerozhodný 0:0. Trenér Gian Pier Gasperini postrádal některá důležitá jména, jako například Hateboera, De Roona nebo střelce Zapaty.

Bergamaschi čelili velké šanci už po pěti minutách, když Sansone vystřihl parádní centr, ale nikdo ho z hostujících netrefil, především pak Orsolini, který ho měl takřka na hlavě. Boloňa hrála s domácími otevřenou partii a i když Atalanta postupně získávala převahu, žádnou stoprocentní gólovku si překvapivě nevypracovala.

Podobný obraz hry byl k vidění i po změně stran. Až dvacet minut před koncem si domácí zkoušeli vymodlit pokutový kop, ale marně. Zkušený sudí Orsato zůstal neoblomný a k žádnému hraní rukou skutečně nedošlo.

V Bergamu úřadovali obě defenzívy a čím dál bylo jasnější, že žádný gól nepadne. To se potvrdilo i po uplynutí šestiminutového nastavení. Pro Atalantu je domácí remíza 0:0 jednoznačnou ztrátou, zatímco pro Rossoblu má bod velkou cenu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele