35. kolo
01.05.2022 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jose Mourinho (© AFP)

AS Řím opět tvrdě narazil, Bologna uhájila bod

AS Řím s Bolognou opět selhal a ani tentokrát jí nedal gól. A protože se to samé povedlo i hostům, tak se diváci v dost dramatickém utkání nedočkali ani jedné branky. AS čeká v boji o pátou příčku ještě pořádný boj.

Římané měli v hlavách odvetné utkání Konferenční ligy, které je čeká již ve čtvrtek, takže není divu, že trenér Mourinho nasadil hráče, kteří se tak často do hry nedostávají. Maitland-Niles, Carles Pérez, Felix nebo Kumbulla měli ukázat svou hodnotu proti týmu, který minule obral o body Inter a obecně je v dobré formě.

Na začátku utkání to tak ale nevypadalo. Rossoblu se do zápasu dlouho nemohli dostat a AS je přehrávalo. Hlavní postavou první půle bude pro mnoho domácích fandů bezesporu sudí Fabbri, který rozhodl dvě sporné situace v neprospěch AS. Nejprve domnělou ruku Medela a pak především pád Maitlanda-Nilese ve vápně po jasném kontaktu s Hickeym. V obou případech ale sudí podržel Bolognu.

Brankáři Skorupskému, který kdysi marně čekal v AS na šanci, připravil práci Zaniolo, jehož dělovku vyrazil polský gólman jen k nohám mladíčka Afeny-Gyana, ten však dorážel z ofsajdu. Pět minut před koncem první půle musel Skorupski vyrážet i hodně nepříjemnou ránu Carlese Péreze z větší vzdálenosti. Pak se začala osmělovat i Bologna a především Orsoliniho dvě obrovské šance neskončily gólem hostí jen díky skvělému Patríciovi.

Největší šanci celé druhé půle z hlediska AS spálil Kumbulla, jehož hlavičku po rohovém kopu fantastickým zákrokem vyřešil brankář Skorupski. Bologna naopak měla své šance až v závěru utkání. Nejprve si střídající bek De Silvestri neporadil s Patríciem, ačkoli na zadní tyči hlavičkoval nehlídán. A když pak Barrow napálil břevno, bylo o dělbě bodů rozhodnuto.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Opět vychytávečka od sázkovek. Kurz na dvojku je o téměř 2 vyžší než odpovídá pruměru ke kurzu na jedničku- v tomto případě 1,43. Ten se zdá být vypsán správně. Snad se namáhal book marně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele