10. kolo
26.10.2021 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Olivier Giroud (© AFP)

AC Milán jde na první místo, v nezáživném duelu udolal Turín

Nebylo to utkání, které by zrovna diváky bavilo. Na San Siru bylo k vidění jen velmi malé množství brankových příležitostí a jen jeden gól, který vstřelil v prvním poločase Olivier Giroud. Rossoneri jdou díky třem bodům na prvním místo a budou čekat, jak si ve svém zápase poradí Neapol.

Před víkendovým šlágrem s AS Řím je to pro Pioliho svěřence důležitá výhra. Mnozí fanoušci AC Milán měli v paměti vysoké vítězství 7:0 z minulé sezony, ale tentokrát to taková kanonáda nebyla.

Pouze na lavičce náhradníků zůstal Zlatan Ibrahimović a roli prvního útočníka tentokrát plnil Olivier Giroud. Francouzskému útočníkovi trvalo jen patnáct minut, než se střelecky prosadil. Centr od rohového praporku prodloužil Krunić na zadní tyč, kde celou akci zavíral Giroud. AC Milán vedl 1:0, ale bohužel Giroudova branka byla zároveň nejsvětlejším okamžikem prvního poločasu. Šance si nedokázali vytvořit jak domácí, tak i hosté.

Logicky tak přišlo o přestávce střídání, nicméně obraz hry zůstával stejný. V 53. minutě nedůrazně zakončil jinak neviditelný Belotti a zřejmě i to bylo poslední kapkou pro trenéra Juriće, který se rozhodl svého útočníka stáhnout ze hřiště.

Další minuty nabídly opět úporný boj ve středu hřiště a teprve závěr zápasu přinesl zajímavé situace před brankou Cypriana Tătărușanua. V 85. minutě skončila Praetova tečovaná střela na břevně a v nastaveném čase rumunský brankář lapil hlavičku Pobegy. Chvíli před tím si zkusil u sudího Aureliana vymodlit pokutový kop Ibrahimović, leč neúspěšně. Švéd se dostal na hřiště až na závěrečné minuty a branku nedal.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
Pharrell

3:1

Reagovat
Pharrell

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se něco chystá, a ti buzeranti to určitě vědí , tak za kurz 1,4, který by byl odpovídající by nachytali více sázkařu.

Reagovat
VejrTorinoFC

to jsou zase kecy...prý pravidelně namočený do bojů o záchranu a nyní prý v klidném středu tabulky...vždyt jsou 4 body od 17. místa

Reagovat
Pharrell

Dnes góly ACM : Giroud Leao a možná i střídající Ibra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele