3. kolo
03.10.2020 15:00 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Sassuola (© AFP)

Sassuolo rozebralo komicky bránící Crotone čtyřikrát

Sassuolo nemělo v utkání, v němž jsme viděli hned dvě penalty, slitování se svým soupeřem. Proti nováčkovi z Crotone předvedlo další parádní představení a nasázelo mu čtyři branky. O polovinu z nich se postaral kanonýr Ciccio Caputo.

První minuty nicméně mnoho pohledného fotbalu nenabízely. Střelecky se oba týmy trápily a v ofenzivě se nedařilo ani jednomu z nich. Berardi se pokusil vyrazit do rychlého kontru, ovšem nakonec byl balónu zbaven. Další ránu mladíka Locatelliho vyrazil brankář Alex Cordaz. Ten tušil, že dnes to pro něj nebude úplně snadné utkání a zapravdu mu dal Domenico Berardi už v 19. minutě. Po krásném přenesení hry se Defrel dostal k míči a naservíroval jej Berardimu. Ten z první nezaváhal a přesnou ranou k tyči překonal brankáře Cordaze.

Na druhé straně se hosté dostali k rozehrávce rohového kopu. Hlavičkující Luca Marrone se vyšplhal nejvýše, jenže minul tyč! Ránu z přímého volného kopu od Cigariniho vyrazil brankář Consigli úžasným zákrokem mimo nebezpečí. První půle sice nabádala k ofenzivnímu projevu a obě jedenáctky se snažily, seč jim síly stačily, ale přece jen, obě strany od sebe odlišovala jen jedna branka.

To samozřejmě dávalo Crotone alespoň nějakou naději na to, že jejich tři body nejsou ještě úplně v kopru. Co víc, ve 49. minutě dokonce Mehdi Bourabia fauloval ve vlastním vápně a Crotone dostalo šanci srovnat. K penaltě se postavil Simeon Nkwankwo zvaný Simy a srovnal!

Jenže Sassuolo se jen rozehřívalo. A po změně stran spustilo pravý kolotoč. Crotone si totiž nedalo pozor a po ruce v jeho vápně mělo Sassuolo šanci kopat penaltu. K ní se postavil obávaný střelec Francesco Caputo a neměl s Cordazem slitování.

Pak tempo hry ustalo a emoce se probudily až v 85. minutě. To se totiž Domenico Berardi urval ve sprintu a běžel na Cordaze. Pak nesobecky nahrál na číhajícího Ciccia Caputa, jenž už míč dopravil do prázdné brány! Obrana Crotone dnes působila naprosto zmateným dojmem a v nastavení využil komického nedorozumění zadních řad Crotone Manuel Locatelli k jednoduchému zakončení.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com, goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele