11. kolo
11.12.2020 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Vyloučený Lukáš Haraslín (© AFP)

Sassuolo porazilo Benevento, stačila mu penalta Berardiho

Sassuolo si nakonec přeci jen poradilo s Beneventem, i když se doma zapotilo nad očekávání. Druhou půli totiž domácí odehráli v početním oslabení po vyloučení Haraslína.

Domácí šli do utkání z pozice jasného favorita a potvrzovali to vlastně od samého začátku. Do sedla je dostala především 7. minuta, ve které López doběhl k vápnu a snažil se centrovat, jenže rukou se do hry vložil obránce Tuia, takže sudí Sozza neměl na vybranou. Musel pískat penaltu, kterou o minutu později úspěšně proměnil Domenico Berardi.

Hrál se poměrně svižný fotbal a to na obou stranách - Benevento rozhodně nepřijelo jen bránit. Deset minut před koncem první půle se málem prosadili zlepšující se hosté. Po rohovém kopu prodloužil míč za sebe Improta a na zadní tyči se vyskytoval kanonýr Lapadula. Jenže tečoval míč v těžké pozici jen vedle!

Problémy Sassuola začaly krátce po poločasové pauze. Lukáš Haraslín totiž pořádně prošlápl kotník Letizii a sudí mu udělil žlutou kartu. Následně se ale podíval na video a svůj verdikt změnil na přímou červenou! Sassuolo tak čekala dlouhá pasáž v oslabení.

A Benevento se opravdu činilo. Centr z pravé strany mířil na neobsazeného Insigneho, jehož volej zblízka gólman Consigli vyrazil. Stálo při něm taky štěstí, když Falqué trefil v 85. minutě břevno! A v nastavení Consigli parádně zlikvidoval povedenou hlavičku Lapaduly.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele