28. kolo
21.03.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Adam Marušič (© AFP)

Lazio veze body z Udine, vystřelil mu je Marušić

Lazio v Udine nepředvedlo zrovna suverénní výkon, ale i to mu stačilo ke třem bodům. Římané se prosadili jen jednou díky střele obránce Marušiće a soupeři toho dovolili ještě méně.

Lazio pokračuje v honu za příčkami znamenajícími Ligu mistrů a dnes se o všechny tři body ucházelo v Udine. Od prvních minut dávalo jasně najevo, že chce vyhrát. Domácí obrana v čele s brankářem Mussem musela řešit hlavičku Immobileho už po pěti minutách, k čemuž se o chvíli později přidala také Immobileho spolupráce s Albertem.

Se svou trochou do mlýna chtěl přispět i Sergej Milinković-Savić, jenže jeho tvrdá rána z hranice vápna byla na poslední chvíli zablokována. Aktivnější Lazio se právem dočkalo první trefy pár minut před koncem poločasu. Obrana Udinese nechala úplně volného Adama Marušiće, který si na zadní tyči v pohodě zpracoval míč, navedl si míč na střed a tvrdou ranou poslal míč přesně pod břevno!

Zebry se ale v žádném případě nevzdávaly a v jedné z posledních akcí první půle málem mohlo srovnat. Prakticky sám před Reinou se ocitl obránce Jen Stryger Larsen, který překonal ofsajdovou linii, jenže z voleje pálil jen do rukavic španělského brankáře! Udinese mělo navíc pořádný kopec smůly.

Jako třeba když pár minut po změně stran natáhl za vápnem ke střele Rodrigo De Paul a trefil jen vzdálenější tyč Reinovy brány! Brankové konstrukci mohli ale domácí i děkovat, protože v 67. minutě se Immobile dostal před brankáře Mussa a pálil do něj, přičemž následnou dorážku napálil zkušený Ital právě do tyče. Lazio už si do konce utkání výhru pohlídalo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele