12. kolo
15.12.2020 18:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese si s Crotone dělí body, gól nepadl žádný

Udinese se poslední dobou dostávalo do zajímavé formy, takže tahle ztráta je trochu nečekaná. Do sítě Crotone totiž nedokázalo dát ani jednu regulérní branku.

"Zebry" praktikovaly celkem přímočarou a jednoduchou hru směrem dopředu, nic zbytečně nepřekombinovávaly a rychle se dostávaly na polovinu soupeře až na dostřel Cordazovy brány. V 15. minutě zahrozili hosté, jmenovitě Messias. Jeho parádní střelu z volného přímého kopu musel likvidovat Juan Musso lvím skokem.

Po dvaadvaceti minutách se do šance dostali také domácí a hned z toho byla branka. Centrovaný míč si na zadní tyči našel nabíhající Pussetto a se štěstím skóroval. Jenže vybíhal z ofsajdu, takže sudí jeho gól uznat nemohl. První poločas zakončil z pohledu šancí De Paul, který našel ve vápně Ilju Nestorovskiho. Ten však mířil jen do Cordaze!

Druhá půle rozhodně nenabídla atraktivnější podívanou, jak jsme v poločase doufali. Udinese dál tlačilo, ale jeho snaha byla bezzubá. Na dostřel Cordazovy brány se "Zebry" dokázaly dostat jen párkrát. V 67. minutě se domácí znovu prosadili, ale také tentokrát zkazila jejich radost neuznaná branka kvůli Molinově ofsajdu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0 (Deulofeu, Pereyra)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele