18. kolo
16.01.2021 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín neporazil ani oslabenou Spezii a jeho situace zůstává kritická

Trápící se FC Turín nezvítězil ani nad nováčkem Spezií, přestože takřka celý zápas hrál v početní výhodě. Hosté totiž přišli už po osmi minutách o vyloučeného Vignaliho, ovšem převaha Granaty k ničemu nevedla. Duel skončil 0:0 i proto, že v nastavení pálil do tyče Ansaldi.

Konečná remíza je pro Turín další ztrátou v boji o záchranu a pozice trenéra Marca Giampaola se tak znovu zhoršila. Přitom domácím hrálo všechno do karet...

Klíčový okamžik celého zápasu totiž přišel po pouhých osmi minutách. Hostující Vignali nevybíravě vlétl do souboje s Murruem, nechal kopačku vysoko a sudí pro takové počínání neměl pochopení. Vignali šel okamžitě do sprch a pro Spezii začalo dlouhé oslabení.

Jenomže nějaký větší nápor Turína se nekonal a ve 37. minutě dokonce Sirigu čelil nebezpečnému pokusu z kopačky Gyasiho. Trenér Marco Giampaolo rozhodně nemohl být s průběhem prvního poločasu spokojen.

O přestávce tak přišly změny a ofenzívu domácích měli rozhýbat Simone Zaza a Lyanco. Spezia se však nadále skvěle bránila a Granatu do ničeho nepouštěla. Navíc trpělivě čekala na svojí příležitost a ta přišla patnáct minut před koncem, ale Gyasiho pobídku na malém vápně nikdo do branky nedopravil. Turín si připravil největší šanci zápasu až v jeho nastavení, ovšem Ansaldi křižnou ranou z malého vápna orazítkoval tyčku. Nebylo by to zasloužené vítězství. Spezia se převážně bránila, ale v oslabení ji nic jiného ani nezbývalo a nakonec si vysloužila bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele