7. kolo
08.11.2020 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín s Crotone remizoval a situace trenéra Giampaola zůstává na pováženou

V turínských kuloárech se čím dál více spekuluje o odvolání trenéra Marca Giampaola a po remíze 0:0 s Crotone je situace o to aktuálnější. Turín marně dobýval hostující svatyni a nepomohla ani krátká přesilovka v závěru utkání.

Granata se v letošní sezoně hodně trápí a utkání s Crotone tomu bylo dalším příkladem. Do zápasu vstoupily oba celky opatrně, což bylo především na domácí straně překvapením. Turín byl směrem dopředu bezzubý a Crotone nemělo problém držel výsledek 0:0 celý poločas.

První půle nabídla jen jednu větší šanci a tu měli hosté. Pereira vypálil z hranice šestnáctky parádní střelu, ale ještě lepší zákrok předvedl Sirigu. Byla to akce, která nepostrádala fotbalovou krásu a pochvalu zaslouží oba, tedy jak Pereira, tak i Sirigu.

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Nedá se ani mluvit o vytrvalém turínském tlaku, což bylo mimo jiné způsobeno dobrou přípravou Crotone. Až v 65. minutě nebezpečně centroval Vojvoda a na balón těsně nedosáhl Belotti.

Ta největší příležitost v zápase přišla v závěru. Šest minut před koncem centroval Gojak a k překvapení všech balón skončil na horní tyči hostující branky. Závěrečné minuty Turín přeci jenom zabral a ještě se pokoušel strhnout vítězství na svojí stranu. Pomoci mu k tomu mělo vyloučení Sebastiana Luperta, který byl po zákroku na Belottiho odměněn druhou žlutou kartou. Rozhodnout výsledek se nakonec nepodařilo i proto, že Bonazzoliho střelu obrana Crotone zablokovala na roh.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele