38. kolo
23.05.2021 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Simone Zaza (© AFP)

Plichta na závěr, FC Turín hrál s Beneventem 1:1

Čarodějky z Beneventa se rozloučily s nejvyšší soutěží remízou 1:1, kterou zachránil v 72. minutě Tello. Granata si zajistila vedení již v prvním poločase, ale těsný náskok neudržela.

Zápas mezi Turínem a Beneventem mohl přinést jen kosmetickou úpravu v konečné tabulce. Zatímco o osudu Čarodějnic bylo rozhodnuto dříve, Granata se ještě mohla posunout na konečné šestnácté místo, ovšem potřebovala k tomu vyhrát a zároveň doufat v porážku Cagliari. Výsledek ze Sardinie se dostavil, ovšem Turín vyhrát nedokázal.

Měl k tomu sice dobře nakročeno, protože ve 29. minutě se Verdiho centr od rohového praporku snesl na hlavu Gleisona Bremera a domácí vedli 1:0. O několik minut později pak zazdil loženku Simone Zaza, jehož přízemní ránu Manfredini nohama vyrazil.

Skóre se nezměnilo ani v 54. minutě, tedy ve chvíli kdy Granata vstřelila naprosto regulérní gól. Sudí se rozhodl neuznat branku kvůli ofsajdu, o který se ale nejednalo a tento moment nakonec domácí poškodil. Benevento se oklepalo a v 72. minutě srovnalo stav. Caldirolův načechraný centr poslal z malého vápna hlavou do sítě Andrés Tello. Hned vzápětí si Turín mohl vzít vedení zpátky, ale Linetty zblízka Manfrediniho nepřekonal. Závěrečné minuty žádné rozhodnutí nepřinesly a utkání se v klidu dohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele