15. kolo
03.01.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Mattia Zaccagni (© AFP)

Hellas těsně porazil Spezii. Úžasnou trefou rozhodl Zaccagni

Zase ten Zaccagni. Opět se ukázal jako rozhodující element v sestavě Hellasu a dnes byl navíc jeho jediným střelcem. Samozřejmě Spezii moc nepomohlo ani vyloučení Chabota.

Ačkoli nebylo pochyb o tom, kdo bude dnes odpoledne favoritem, jako první se do šance hnal rychlík M‘Bala Nzola. Nejlepší střelec Spezie přesprintoval z levé strany Magnaniho, jenže pak trefil jen boční síť. V 16. minutě se Hellas poprvé prosadil. Téměř. Kalinić nahrál Antonínu Barákovi, který vstřelil gól. Jenže pro ofsajd tato branka platit nemohla.

Následně musel zakročit brankář Provedel, když jej vyzkoušelo zakončující duo Kalinić - Zaccagni. Pár minut před koncem první půle poslal Lazović dlouhý míč za obranu a Kalinić se prosadil. Jenže znovu se ocitl v ofsajdu, takže z toho nebylo nič.

Po změně stran pálil velmi dobře Pobega, jenže Silvestri se štěstím zasáhl a míč vyrazil. Problémy pro Spezii znamenala minuta 68., v níž Julian Chabot nepustil do vápna Faraoniho a stáhl ho k zemi. Za to byl sudím vyloučen a Spezii čekalo oslabení. Utkání nakonec rozhodla jediná střela a že to bylo opravdu něco. V 75. minutě Faraoni centroval do vápna, tam si Mattia Zaccagni zvedl tělem míč nad hlavu a nůžkami vstřelil nádhernou branku!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele