10. kolo
06.12.2020 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma na obranu Beneventa klíč nenašla, oba týmy berou bod

Parma sice hrála v utkání s Beneventem prim, ale klíč na jeho obranu nenašla. Ani "Čarodějky" se neprosadily, takže oba kluby si připsaly po bodu.

Benevento chtělo další tři body, ale dobře vědělo, že s Parmou to bude hodně těžké. Už ve čtvrté minutě se přesto málem dostalo do šance. Stačilo, kdyby Gianluca Lapadula zakončoval trochu lépe. V obrovské šanci měl před sebou jen obránce a dokázal se s míčem otočit, ale pak vyslal jen slabou ránu do Sepeho. Po třiceti minutách pálil z hranice vápna Jasmin Kurtić a jeho rána byla tečována mimo.

Jindy rychlý přechod do útoku, který Parmu díky Gervinhovi zdobí, se dnes nekonal. Na samém konci první půle Parma zahrávala standardní situaci, která znamenala nebezpečný centr do vápna. Jenže Yordan Osorio hlavičkoval těsně nad bránu!

Z velké dálky z levé strany po změně stran vypálil Riccardo Improta, jenže Sepe byl včas připraven. Jinak druhá půle zaostávala za tou první, což bylo dost velké zklamání. A když ani Cornelius po centru od Gervinha nenašel cestu mezi tři tyče, utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele