23. kolo
22.02.2021 20:45 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Cristiano Ronaldo (© AFP)

Juventus hladce přejel Crotone a posunul se na třetí místo

Do boje o Scudetto se začíná výrazněji hlásit Juventus, který v pondělí večer splnil povinnost a Crotone porazil díky dvěma gólům Ronalda a jedné trefě McKennieho 3:0. Juve bylo od začátku jasně lepší a vyhrát mohlo klidně vyšším rozdílem. Stará dáma se v tabulce posunula na třetí místo za oba milánské kluby, zatímco Crotone zůstává poslední.

Juventus měl před sebou v pondělní dohrávce jasný úkol - porazit Crotone a posunout se na třetí místo. Vše bylo splněno do puntíku. Crotone s výjimkou jedné šance nic nepředvedlo a dál zůstává v sestupovém ohrožení.

Crotone si vytvořilo gólovku jako první, ale po centru Messiase zakončoval vedle branky Reca. Na druhé straně zase netrefil odkrytou branku po stříleném centru Chiesy Ronaldo. Juventus pochopitelně získával převahu a jeho šance narůstaly. Každopádně s přesností měl problémy i po odraženém balónu sváteční střelec De Ligt.

Hosté přežili i další situaci po centru Chiesy, kdy na zadní tyči hlavičkoval do břevna Aaron Ramsey. Obrannou hráz Crotone překonal až o minutu později Cristiano Ronaldo. Nádherný pas za obranu načechral Sandro a Ronaldo se z malého vápna nemýlil. Do konce prvního poločasu se Stará dáma prosadila ještě jednou, konkrétně hvězdný Portugalec Ronaldo. V nastavení mu nejprve vyrazil střelu Cordaz, ovšem akce pokračovala a po dalším centru byl Ronaldo ve svém fantastickém výskoku opět úspěšný. Byl to neuvěřitelný závěr prvního poločasu, protože Ronaldo dokonce mohl zkompletovat hattrick, kdyby trefil ve skluzu prázdnou branku.

Přehlídka Ronaldových šancí pokračovala i po změně stran. Chiesa se dobře proháčkoval skrz bránící hráče a střelu Ronalda vyrazil Cordaz. Juventus poslední tým Serie A jasně přehrával. Po Kulusevskiho centru zakončoval do boční sítě Sandro.

V 66. minutě už hosté inkasovali. Juventus nejprve po rohovém kopu reklamoval pokutový kop, ovšem akce pokračovala a Weston McKennie ranou z malého vápna propálil Cordaze a zvýšil na 3:0. Juventus mohl vyhrát mnohem vyšším rozdílem, ale brankář Crotone předváděl skvělé zákroky. Vítěz zápasu nikoho nepřekvapil. Juventus splnil povinnost a v tabulce se posunul už na třetí místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Max o 3 goly.

Reagovat
Pharrell

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele