22. kolo
14.02.2021 18:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Sassuolo díky Caputově penaltě vyloupilo Crotone

Crotone se sice v první půli bilo celkem srdnatě, ale nakonec na Sassuolo nestačilo. O třech bodech pro De Zerbiho partu rozhodl úspěšný penaltový střelec Ciccio Caputo.

Crotone se rozhodně nezaleklo zkušenějšího soupeře a už ve čtvrté minutě musel brankář Consigli do akce. Vyplašila ho dělovka Petriccioneho, kterou vyrážel až na poslední chvíli. První branku ale měli na svědomí hosté a trvalo to jen 15 minut, než se míč zatřepotal v Cordazově brance poprvé. Caputo nahrál Domenicu Berardimu, který se protáhl přes dva protihráče až ke střele a zamířil přesně - 1:0.

Jenže Crotone se nevzdalo a oplatilo hostům podobnou mincí. Reca krásnou nahrávkou do vápna vyslal do šance Adama Ounase, který si umně položil prvního obránce a po další kličce zamířil ke vzdálenější tyči i přes padajícího Consigliho.

A to nemuselo být všechno, protože tři minuty před koncem se Consigli srazil k Djidjim, podběhl míč a centrovaný balon v klidu dostal do sítě Samuel Di Carmine! Jenže sudí dobře viděl faul Djidjiho na hostujícího brankáře a gól správně neuznal.

Uznal až ten další, který měl na svědomí kanonýr Francesco Caputo. A měl poměrně snadnou úlohu, protože zahrával penaltu po faulu Golemiče na pronikajícího Locatelliho. Crotone se nedokázalo dostat blíž ke srovnání a prim hráli neroverdi. Berardi pálil po hodině hry mimo a gól obránce Merta Müldüra byl pro předchozí stoperův faul opět odvolán.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele