14. kolo
22.12.2020 18:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Radost hráčů Crotone (© AFP)

Messias spasitelem Crotone, Parma padla

Chápu, je to trochu prvoplánový titulek, ale dnešní zápas opravdu byl hlavně o jednom muži. Hlavní hvězdou se stal Junior Messias, který dvěma gól zajistil Crotone tři body proti Parmě.

Celkově to dnes bylo hodně živé, atraktivní utkání plné šancí a branek. Po první, řekněme poznávací patnáctiminutovce se utkání skvěle rozjelo. Ve 24. minutě se dostal do zakončení mladík Karamoh, který si u vápna obhodil prvního soupeře a obstřelil i Cordaze, jenže spolu s ním těsně minul i bránu.

Po rychlém nákopu se k míči dostal na polovině Parmy Polák Reca, který nelenil a po krátkém sprintu poslal míč do vápna na Juniora Messiase. Ten sice nejprve trochu těžkopádně zpracoval, ale nakonec dokázal i díky špatnému bránění Parmy zakončit do protipohybu brankáře Luigiho Sepeho!

O pouhou minutu později se radovala i Parma. Po krásné nahrávce za obranu sprintoval s míčem u nohy Inglese k bráně a nakonec dostal míč na Karamoha. Ten pohodlně skóroval, jenže sudí se vrátil k náběhu Ingleseho a pískal ofsajd! Karamoha bylo plné hřiště a ve 26. minutě pálil jen do břevna!

Velmi povedenou první půli zakončil ve 44. minutě opět Junior Messias, který zachytil krásný pas od Moliny, zpracoval jej na hruď a obloučkem překonal i Sepeho!

Parmě chvíli trvalo, než se dokázala oklepat z šoku. První šance ve druhé půli ale skončila brankou. Na rohový kop střídajícího Brunetty si vyskočil Juraj Kucka a hlavou snížil. Parma se najednou vzepjala ke skvělému výkonu, jenže ani Karamoh a ani Brunetta nedokázali své šance proměnit. A protože v sedmé minutě nastavení pálil Kucka těsně vedle tyče, Crotone slaví senzační výhru.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele