2. kolo
27.09.2020 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Milán zvítězil v Crotone 2:0

AC Milán pokračuje v dobrých výsledcích a na půdě Crotone získal všechny body za vítězství 2:0. Milánští se museli opět obejít bez Zlatana Ibrahimoviće, kterého na hrotu útoku nahradil Ante Rebić. Branky však obstarali jiní, nejprve z pokutového kopu Franck Kessié a po něm i letní akvizice Brahim Díaz.

O favoritovi zápasu nebylo pochyb, AC Milán pod Stefanem Piolim šlape a potvrdit to měl i na půdě nováčka Crotone. V 9. minutě si připsal první velkou šanci Hakan Çalhanoğlu, když střelou k tyči protáhl gólmana Cordaze. AC sice bylo aktivnější, ale dlouho si nevědělo s obranou Crotone rady. Až na sklonku poločasu byl ve vápně faulován Ante Rebić a nařízený pokutový kop proměnil při absenci hlavní ofenzivní hvězdy Franck Kessié.

Rossoneri vyhráli první poločas 1:0 a hned na začátku druhého dějství skóre navýšili. Brahim Díaz si na malém vápně převzal balón a rovnou z otočky jej poslal do sítě. Hosté se druhou brankou definitivně uklidnili a kouč Pioli se nebál výrazněji sáhnout do sestavy a prostřídat. Po hodině hry tak na hrací plochu vyběhli Lorenzo Colombo nebo Sandro Tonali. Crotone mělo jen jednu větší příležitost, kterou však nedokázalo proměnit v gól. Ostrý centr na vzdálenější tyč vyboxoval Donnarumma a následný závar ve vápně milánští ustáli. V 88. minutě předvedl povedenou střelu Rade Krunić a Crotone zachránilo břevno. Milán si závěr nekomplikoval a náskok si bez problému pohlídal a po dvou ligových zápasech je stoprocentní.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele