23. kolo
19.02.2021 18:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Dušan Vlahović (© AFP)

Fialky žijí! Spezia dostala tři góly

Spezia dlouho odolávala a na stadionu Artemia Franchiho se delší dobu hrálo bez branek, ale nakonec se domácí "Fialky" vzepjaly k úžasnému výkonu. Díky trefám Vlahoviće, Castrovilliho a Eysserica Spezia odjíždí domů zcela pokořena.

Přitom Spezia hrála od začátku utkání velmi aktivně a snažila se ovládnout utkání hned od jeho začátku. V 6. minutě se do zakončení protlačil Agudelo, jenže ke své smůle v pádu trefil jen boční síť. První větší problém pro trenéra Italiana nastal v 11. minutě, když se po ošklivém pádu zranil obránce Marchizza, jenž dokonce na chvíli upadl do bezvědomí!

Snad jedinou šanci první půle, jinak nepříliš zajímavé, si vytvořili rovněž hosté. Po centru z pravé strany a obranné hlavičce se do míče opřel hostující Ricci a pálil asi metr vedle tyče! Druhá půle už opravdu stála za to. Hned na jejím začátku se totiž Viola prosadila. Dlouhý pas zachytil na zadní tyči Castrovilli a poslal jej obloučkem před bránu, kam si naběhl osamocený Dušan Vlahović. Jeho pohodlnou hlavičku sice sudí kontroloval u videa, ale nakonec ji uznal.

Právě Gaetano Castrovilli byl o pár minut později na správném místě. Centrovaný míč nechal Vlahović chytře projít za sebe, ránu Eysserica obrana Spezie odrazila jen k mladému italskému záložníkovi a ten bombou propálil vše před sebou!

Spezia směrem dopředu nevymyslela nic a osm minut před koncem navíc vyprodukovala obrovskou chybu. Estévez nahrál mylně přímo Vlahovićovi, který posunul míč na střídajícího Valentina Eysserica a ten už před prázdnou branou trefil přesně. Trefil se po 1 020 dnech!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Etika

02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele