24. kolo
16.02.2020 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sassuolo přišlo o čtyřzápasovou neporazitelnost, Parmě podlehlo nejtěsnějším rozdílem

Čtyři zápasy bylo Sassuolo neporaženo, nicméně tuhle sérii nedokázalo před vlastními diváky prodloužit a Parmě podlehlo. Hostům na tři body stačil jediný gól, o který se postaral po pětadvaceti minutách Gervinho.

Přitom budoucnost útočníka z Pobřeží slonoviny byla v zimním přestupovém období nejistá, někdejší opora Arsenalu nebo AS Řím v Parmě zůstala a nyní se výrazně podepsala pod důležité tři body.

Úvod utkání nic zajímavého nepřinesl, ale ve 25. minutě platila klasická poučka - nedáš-dostaneš. Boga našel levačkou Obianga, který ale trefil jen Colombiho a vzápětí na druhé straně vstřelil rozhodující gól Gervinho. Pochvalu zaslouží Cornelius, který po rychlém kontru adresoval přesný balón do vápna a Gervinhovi pak stačilo jen nastavit kopačku. Neroverdi měli ještě spoustu času na vyrovnání a příležitosti k němu měli. Ještě v první půli zazdil slušnou šanci Caputo.

Po změně stran se domácí snažili něco vymyslet, ale naráželi na perfektně zformovanou obranu Ducali. Až v závěru se musel zase činit brankář Colombi, který se nakonec čistým kontem výrazně podepsal pod celkovým vítězstvím.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele