33. kolo
15.07.2020 21:45 CET
3 : 3
(1:2)

Reportáž

Juventus znovu prohospodařil náskok a v Sassuolu remizoval

Není to tak dávno, co Juventus prohospodařil dvoubrankový náskok a na půdě Sassuola něco podobného zopakoval. Konečná remíza 3:3 je pro Starou dámu další ztrátou, na druhou stranu na čele soutěže má stále pohodlný náskok.

Juventus v minulých týdnech zaznamenal ztráty s Milánem i Atalantou a do třetice chtěl konečně uspět za tři body. Začátek zápasu proti Sassuolu mu vyšel perfektně, už v 5. minutě hosté sehráli při rohovém kopu nacvičený signál a obránce Danilo tvrdou ranou otevřel střelecký účet. Když pak o sedm minut později dostal pas za obranu Gonzalo Higuaín a chladnokrevně zakončil, vedl Juventus 2:0 a mířil za třemi body.

Sassuolo zaslouží obdiv, protože ho ani dva rychlé góly nezlomily. Ve 24. minutě se dostal do šance Müldür a gólman Szczesny si připsal první zákrok. Podobně neuspěl ani Berardi, přičemž pochvalu zaslouží znovu Szczesny. Každopádně Juve přestalo hrát a ve 29. minutě vstřelili domácí kontaktní gól. Caputo dokázal ve vápně udržet balón a přiťuknout ho Filipu Djuričičovi, který z první nedal Szczesnymu šanci.

Kontaktní branka znamenala výrazné oživení Neroverdi a po změně stran se příznivci Juventusu nestačili divit. V 51. minutě předvedl Domenico Berardi skvělou kopací techniku a po jeho přímém kopu se Szczesny jenom ohlédl - 2:2. Za další dvě minuty pak Berardi připravil snadnou práci pro Francesca Caputa a ten na zadní tyči střelou do prázdné branky završil obrat. Tlak Maurizia Sarriho nejspíše výrazně vzrostl, ale Juventus dokázal rychle zareagovat a v 64. minutě se znovu měnilo skóre. Bentancur rozehrál rohový kop na bližší tyč, kde ho hlavou zatloukl do branky Alex Sandro.

Do konce utkání stále zbývalo dost minut na to, aby jedna strana rozhodla ve svůj prospěch. V tomto směru sehráli důležitou roli oba brankáři. Nejprve proti Ronaldově ráně výtečně zasáhl Consigli a na druhé straně Szczesny pacifikoval pokus Traorého i dorážku Bogy. V zápase už další gól nepadl a oba celky si tak připisují po bodu za konečnou remízu 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele