30. kolo
05.07.2020 19:30 CET
2 : 2
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udine v závěru ztratilo náskok a jen remizovalo s Janovem 2:2

Fotbalisté Udinese byli blízko výhře nad Janovem, ale v závěru fatálně selhali a dvoubrankové vedení doslova promrhali. Nejprve devět minut před koncem snížil Goran Panděv a v sedmé minutě nastavení vyrovnal Andrea Pinamonti. Oba celky i nadále zůstávají v sestupovém ohrožení.

Na první vážnější šanci se čekalo poměrně dlouho. Až ve 28. minutě musel zasáhnout Mattia Perin, aby Janovu udržel nerozhodný výsledek. Udinese se nakonec ujalo vedení až na sklonku prvního poločasu, když se po De Paulově centru prosadil hlavou Seko Fofana.

Janov poslal na začátek druhé půle do hry čerstvé síly Andreu Pinamontiho a Adama Soumaora, ale místo vyrovnání přišel čtvrthodiny před koncem druhý zásah domácích. Fofana si vyměnil na hranici šestnáctky balón s Kevinem Lasagnou a ten přesně k tyči zvýšil 2:0. V tuto chvíli nikdo moc nepochyboval, že Udine nezíská všechny body, ovšem Janov se nevzdal.

V 81. minutě zadělal na drama Goran Panděv, když krásnou křižnou střelu snížil a Grifoni se vzápětí tlačili dopředu. Sudí přidal do vínku ještě šest minut nastavení a právě v poslední minutě byl ve vápně Udine faulován Davide Biraschi a sudí nařídil pokutový kop. Andrea Pinamonti sice zvolil stejnou stranu jako Musso, ale balón prošel a utkání skončilo 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele