6. kolo
29.09.2019 15:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udine stačil na výhru jediný zásah Okaky

Žádná přestřelka se v Udinese nekonala, to ale domácí tým vůbec nemusí mrzet, protože získal hodně důležité tři body. Po sérii špatných výsledků Udinese zabralo a jedinou brankou Stefana Okaky skolilo nebezpečnou Boloňu.

I bez Rodriga De Paula to jde. Udinese se muselo bez jeho služeb obejít i v dalším domácím zápase a tentokrát si poradilo. Boloňa byla nepříjemný soupeřem a v utkání měla první vážnější šanci, to když po čtvrthodině hry musel zasahovat Musso. Boloňa pak častěji držela balón, ale ve 27. minutě inkasovala. Larsenův parádní centr do šestnáctky poslal hlavou do sítě Stefan Okaka a Dacia Aréna se mohla zaradovat. Hosté mohli nachystat odpověď o několik minut později, ale Orsolini po pohledné akci netrefil branku.

Boloňa nesehrála špatný první poločas, málo však zakončovala, zatímco domácí byli v tomto směru stoprocentně úspěšní. Po změně stran to byl urputný boj na obou stranách, Boloňa byla o trochu lepším týmem, ale nedostávala se do zakončení, což byl kámen úrazu. Druhý poločas vlastně nepřinesl žádnou velkou gólovku, Boloňa dokonce neměla ani jednu a Udinese si tak mohlo jednobrankový náskok pohlídat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele