33. kolo
16.07.2020 21:45 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Inter se vrátil do boje o titul, SPAL rozdrtil čtyřmi góly

Boj o Scudetto nabírá v závěru italské soutěže na zajímavých obrátkách a Inter se pět kol před koncem přiblížil Juventusu na rozdíl šesti bodů. Nerazzurri neměli na půdě SPALu sebemenší problémy a nebohému soupeři nasázeli čtyři góly.

SPAL tak jenom potvrdil, že pomalu ale jistě míří do Serie B. Za celou sezonu nedokázal vykazovat pravidelně slušné výsledky a poslední místo v tabulce je jen logickým vyústěním. Naopak kdo už možná nedoufal, je Inter. Do boje o titul ho vrátily především ztráty Juventusu i vlastní výsledky.

Domácí mohli jít s trochou štěstí do vedení, ale ve 20. minutě orazítkoval břevno Andrea Petagna, což ho později muselo mrzet. Především o sedmnáct minut později, když Candreva dostal přihrávku na hranici pokutového území a přesnou střelou k tyči poslal Inter do vedení. V závěru poločasu se SPAL dožadoval pokutového kopu po faulu Handanoviče na Strefezzu, ale sudí nepískal.

Druhý poločas znamenal pro SPAL konec všech nadějí, protože Inter rozjel svůj brankostroj. V 55. minutě napřáhl zpoza šestnáctky Cristiano Biraghi a za dalších pět minut zakončil pohlednou akci zblízka hlavou Alexis Sánchez, který se pod Contem rozehrává do zajímavé formy.

Po hodině hry tak Inter vedl o tři góly a utkání měl plně pod svojí kontrolou. V 74. minutě zvyšoval Roberto Gagliardini už na 4:0, když jen nastavil kopačku před prázdnou brankou. Inter po výhře 4:0 snížil manko na Juventus už na šest bodů a pět kol před koncem opět může pomýšlet na Scudetto.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 Forza Inter

Reagovat
Pharrell

Alexis Sanchéz se teďka v Interu rozjel. Snad tam zůstane i déle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele